El portal immobiliari 'Idealista' se'n riu dels presos polítics en una innocentada a Twitter

Ha publicat: «El pròxim Govern de la Generalitat prepara el seu trasllat a prop de presó d'Estremera»
Imagen del mensaje publicado por 'Idealista'.
Imatge del missatge publicat per 'Idealista'. | Twitter

El dia dels innocents molts cops supera la ficció i provoca bromes molt desencertades o que finalment no acaben d'agradar a la majoria de persones. Aquest cop, el protagonista ha estat el portal immobiliari 'Idealista' amb la publicació que va fer a Twitter el passat dia 28 de desembre. Un missatge que va deixar a la majoria de catalans amb la boca oberta i realment sorpresos. 

 

En la seva publicació del passat dia 28 de desembre, el portal immobiliari va comentar el següent: «El pròxim Govern de la Generalitat prepara el seu trasllat a prop de la presó d'Estremera». Concretament, aquest era el missatge que el portal va difondre a través de les xarxes socials, en una referència explícita a Oriol Junqueres i Joaquim Forn, que encara estan presos al centre penitenciari d'Estremera des del passat dia 2 de novembre.

Polèmica a les xarxes socials

La broma ha provocat una forta polèmica a les xarxes socials, ja que molts usuaris s'han assabentat d'aquestes paraules i han començat a comentar en massa la publicació del portal immobiliari. Per això mateix, molts internautes creuen que el portal ha superat els límits de l'humor amb aquestes paraules i han decidit donar-se de baixa en els seus serveis, tal com expliquen en els seus comentaris a Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

La reacció del portal immobiliari

'Idealista' no va trigar a adonar-se'n que la seva innocentada no havia agradat a la majoria de catalans i per aquest motiu, va decidir eliminar el missatge de les seves xarxes socials. Tot i que van esborrar el missatge, moltes persones van capturar les paraules del portal.

 

 

Per això mateix, el portal immobiliari va prendre la decisió de demanar perdó a través d'un missatge en el seu compte de Twitter, on donava la següent explicació: «Lamentem profundament si la notícia que vam publicar el passat 28DES, dia dels innocents, va ferir sensibilitats. Mai va ser la nostra intenció burlar-nos. Era una innocentada i mai es va voler fer mal. De veritat que ho sentim».Comentaris

envia el comentari