IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Portal de l'Àngel, el carrer comercial més car de l’Estat

La Diagonal és la via on més pugen els preus del lloguer de locals, un 16,7%

El Portal de l'Àngel és el carrer comercial més car d'Espanya
El Portal de l'Àngel és el carrer comercial més car d'Espanya | Julio Collado

Portal de l'Àngel de Barcelona segueix sent el carrer comercial més car de l’Estat, seguit de Preciados, a Madrid. Per darrere d'ells, en tercera posició es troba un altre carrer barceloní molt pròxim al primer, el Passeig de Gràcia.

El preu mitjà del lloguer de locals comercials al Portal de l'Àngel és de 3.360 euros/metre quadrat, 60 més que l'any passat (+1,8%). Una quantitat que encara dista del carrer més car del món, la Cinquena Avinguda de Nova York, on es paguen 28.262 euros per metre quadrat, segons dades de la immobiliària Cushman & Wakefield.

El segon carrer més car de Barcelona és el passeig de Gràcia, amb un preu mig del lloguer de 3.060 euros/m2. El tercer és Pelai (2.100 euros/m2), seguit de Portaferrissa (1.980 euros/m2) i Rambla Catalunya (1.260 euros/m2). Tot i això, el carrer que més puja de preu a la capital catalana és la Diagonal, amb un increment del 16,7%, el que situa els lloguers en aquesta via a un preu mig de 840 euros per metre quadrat.

Lluny de ser el més car del món

Comparant els carrers més grans de cada estat, el Portal de l'Àngel se situa en la 14a posició per davant de les vies més cares de Rússia, Holanda o Grècia. Després de la Cinquena Avinguda de Nova York, el segon lloc en l'àmbit mundial l'ocupa el Causeway Bay de Hong Kong (25.673 euros/m2), seguida del New Bond Street de Londres (16.200 euros/m2).


Comentaris

envia el comentari