IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Portava roba interior sota el vestit la presentadora de TV Canària?

Les xarxes es van incendiar quan un usuari de Twitter va compartir la foto d'Eloísa González

El moment del descuit d'Eloísa | Cedida

Les campanades de cap d'any estan donant molt de què parlar, encara que ja és un habitual en les sobretaules de nadal. Tot i que Canal Sur i Cristina Pedroche són les estrelles d'aquestes festes, igual que va passar l'any anterior, en el rànquing també s'ha colat Eloísa González, que va presentar les campanades de la televisió canària amb un flamant vestit vermell. Per desgràcia, no estava protegida de les inclemències del temps, per la qual cosa el vent li va jugar una mala passada i li va fer ballar el vestit més del compte.

En un d'aquests moments, un usuari de Twitter atent va captar el moment en què a Eloísa se li obria el vestit bastant més de l'indicat i se li veia el que s'ha batejat com «trianglet», que segons l'usuari en qüestió, era pell, i no roba interior, amb la qual cosa es podrien haver posat al descobert les parts íntimes de la presentadora de les campanades de cap d'any. Tant és així que el tuit es va fer viral, i tothom va parlar d'això.

Però Eloísa s'ha pres amb humor els comentaris que circulen per les xarxes i assegura que portava roba interior: «Va ser una simple anècdota, però és que les xarxes socials ara estan a veure què enxampen. Ni me'n vaig assabentar, ni vaig notar fresca ni res. Sí que anava amb roba interior i a més amb mitges», va assegurar a l'Español. «Estava contínuament amb la mà agarrant-me la faldilla perquè no em fiava de l'obertura, però va haver-hi un moment que em vaig haver de girar per parlar amb la meva companya i mentre em donava la volta es va aixecar el vent i va anar aquí quan em van avisar per pinganillo que se m'havia vist alguna cosa», explicava Eloísa.


Comentaris

envia el comentari