IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El posat d'Alejandra Rubio amb el qual acaba amb la polèmica sobre el seu baix pes

La filla de Terelu Campos ha tornat a defensar-se de les crítiques, disposada a demostrar que no pateix cap trastorn alimentari

Terelu Campos Alejandra Rubio
Terelu Campos i la seva filla Alejandra Rubio | Cedida

La polèmica per la primesa d'Alejadra Rubio, ha provocat durant els darrers dies molts comentaris. La filla de Terelu Campos es troba al centre de totes les crítiques per una imatge de la revista 'Rumore' a la qual es podia veure la jove acotada, en aquella postura les costelles se li marcaven d'una forma prou notable i tothom es preocupava pel seu estat de salut, acusant-la de nou de patir algun trastorn alimentari.

Imagen de la portada de 'Rumore'.
Imatge de la portada de 'Rumore'. | Rumore

 

Fa un temps que aquests rumors ja ronden a la filla de Terelu Campos, de fet, la pròpia Alejandra va defensar-se fa un temps amb un contundent missatge a les seves xarxes socials. «Em sembla molt fort que se m'acusi sense conèixer-me de tenir anorèxia, quan hi ha gent que de debò la pateix i lluita contra ella», va denunciar. I després d'ella, la seva mare també va voler parlar sobre tema.

«No es pot parlar d'una malaltia amb aquesta frivolitat i sense pensar en el mal que es pot fer a la meva filla», deia en una entrevista per 'Lecturas'. A més afegia que està disposada «tallar el tema amb mecanismes legals» i que li sembla «molt greu» tot el que s'està dient sobre la seva filla. Assegurava a més que el seu físic és així degut a la seva constitució.

Alejandra acaba amb la polèmica

Però com ja hem vist abans, Alejandra Rubio sap defensar-se sola i així ho ha fet un cop més a les seves xarxes. En aquesta ocasió amb una fotografia en la qual imita la postura que va fer a la imatge de la revista 'Rumore'.

Alejandra Rubio imita su pose de la portada de 'Rumore'
Alejandra Rubio imita la seva postura de la portada de 'Rumore' | Instagram Alejandra Rubio

 

Així l'hem pogut veure en la mateixa postura però amb un resultat prou diferent. En aquesta imatge no hi ha ni rastre de les seves costelles. A més, la jove afegeix a la foto un símbol d'una cara que fa callar amb el dit.

D'altra banda, cal dir també que la filla de Terelu ha publicat, a més, una fotografia en la qual se la pot veure a la banyera, en roba interior, i ensenyant en el seu cos. Demostra així que no té por de mostrar-se i que el seu físic no és com alguns diuen.

 

. . . @michenlo @riumbaumarta

Una publicación compartida de ALX (@alerubioc) el

El cert és que, no és aquesta l'única polèmica en la qual ha estat immersa Alejandra, fa un temps alguns ja la van acusar d'haver-se operat els llavis i el pit. En aquella ocasió la pròpia Alejandra també va apostar per defensar-se a les xarxes negant tots els rumors sobre les seves suposades operacions«No m'he operat el nas, no m'he operat els llavis ni el pit. No m'he posat botox en cap lloc perquè, principalment, tinc 18 anys», deia.

Rep el suport dels seus amics

Tot i que tant ella com la seva mare ja s'han defensat, no són les úniques que ho han fet. Alejandra Rubio té moltes persones que l'estimen, entre elles la seva amiga Oriana Marzoli, que ha donat també la cara per ella. Ha estat amb un vídeo d'Instagram al qual se la podia veure amb Alejandra cantant la mítica cançó '¡A quién le importa!'.

Alejandra y Oriana cantando '¡A quién le importa!'
Alejandra i Oriana cantant '¡A quién le importa!' | Instagram Alejandra Rubio

 

Marta Rimabau, una altra de les amigues de la filla de Terelu ha sortit també en defensa de la jove i l'ha acompanyat a la sessió de fotos a la banyera que Alejandra s'ha fet per intentar acabar amb la polèmica.


Comentaris

envia el comentari