IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Posen en dubte el futur d'alguns presentadors de Telecinco

Els programes de Jorge Javier Vázquez, Emma García, Carlota Corredera i María Teresa Campos han registrat una disminució dels índexs d'audiència

Emma García a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' | Telecinco

  

Darrerament, Telecinco ha entrat en una dinàmica negativa a causa de la disminució d'audiència, principalment als programes de la premsa del cor i 'realities'. Algunes estrelles de la cadena, com Jorge Javier Vázquez, Ana Rosa Quintana, Emma García, Carlota Corredera o María Teresa Campos, veuen com els seus llocs de treball trontollen per culpa de la mala situació de la cadena principal de Mediaset. Els seus programes han passat de ser líders destacats d'audiència a lluitar més del que és habitual per aconseguir ser-ho, i en alguns casos fins i tot han estat àmpliament superats per la competència.

María Teresa Campos ja ha vist reduïda la seva presència els caps de setmana, per exemple, perquè Telecinco va decidir prescindir de 'Qué tiempo tan feliz' durant la tarda de dissabte per la seva poca audiència. En el cas de Carlota Corredera, la cadena ha perdut el lideratge de la seva franja que sí que aconseguia amb Marta Torné, i la seva participació en els programes de la cadena també s'ha reduït considerablement després que durant una bona temporada aparegués en molts espais. 'Mujeres y hombres y viceversa' també ha patit una baixada d'audiència últimament, tot i que en principi no sembla que el lloc d'Emma Garcia pugui estar en perill. El mateix passa amb Ana Rosa Quinta y Jorge Javier Vázquez, els dos puntals que sostenen els matins i les tardes de Telecinco i que, de moment, no sembla que hagin d'anar gaire lluny de la cadena.

Això sí; possiblement Telecinco té alguna estratègia per millorar els seus resultats, com ara intentar augmentar l'audiència amb 'Supervivientes' o emetre productes de ficció i confiar en un èxit igual a 'La que se avecina'. A més, té alguns programes que l'ajuden a aconseguir el lideratge durant la seva franja d'emissió, com és el cas del programa de Bertín Osborne i de 'Got Talent'.


Comentaris

envia el comentari