Un possible embaràs, el nou rumor protagonitzat per Sofia Suescun

Una imatge publicada per la guanyadora de ‘Supervivientes’ al seu Instagram ha agafat per sorpresa tots els seus seguidors

Sofía Suescun durante su entrevista en 'Sábado Deluxe'.
Sofía Suescun durant la seva entrevista a 'Sábado Deluxe'. | Telecinco

Després de guanyar dos dels programes amb més audiència del panorama televisiu espanyol, ‘Gran Hermano’ i ‘Supervivientes’, Sofia Suescun no deixa de ser notícia per qualsevol cosa que faci. La molta activitat que té a Instagram, ha fet també que ja compti amb més  891.000 seguidors que observen la seva vida dia rere dia.

En aquests últims dies, la col·laboradora de televisió està gaudint de les seves vacances i per aquest motiu se l’ha pogut veure prenent el sol a diferents platges,  tot i que també ha hagut de complir amb alguns compromisos professionals.

A cada un dels llocs que ha visitat Sofia aquest estiu, la televisiva ha compartit nombroses instantànies.  Amb l'última, la guanyadora de ‘Gran Hermano 16’ ha aconseguit revolucionar les xarxes socials deixant bocabadats tots seus seguidors.

A la imatge que ha publicat i que solament serà visible durant 24 hores Sofia Suescun insinua estar embarassada. A la fotografia, destaca el fet que aparegui de perfil i lluint panxa, un fet que ha provocat que saltessin totes les alarmes per un suposat embaràs.

Imagen publicada por Sofía Suescun.
Imatge publicada por Sofia Suescun. | Instagram

 

Sofia podria estar utilitzant una estratègia televisiva

Segons han destacat alguns mitjans del cor, la guanyadora de l’última edició de ‘Supervivientes’ no ha confirmat de forma oficial que fos certa la notícia sobre el seu embaràs. 

Per això mateix, apunten que totes aquestes imatges podrien tractar-se d’una estratègia de Sofia Suescun per mantenir-se activa als platós de televisió, igual que està fent la seva parella o exparella Alejandro Albalá, ja que cap dels dos ha aclarit com es troba la seva situació sentimental.

Imagen publicada por Sofía Suescun.
Imatge publicada per Sofia Suescun. | Instragram

 

Repeteix la jugada de l’estiu passat

Sofia Suescun és una dona molt provocadora a les xarxes socials, tant per les imatges com per les seves paraules, i sens dubte, és experta en captar l’atenció dels seus seguidors, però també dels seus detractors.

L’any passat, quasi per aquesta mateixa època, la guanyadora de ‘Supervivientes’ va realitzar una publicació al seu compte personal d’Instagram on també presumia de panxa. 

Aquell cop, la imatge anava acompanyada del següent hashtag: «#HolaBebe». Una fotografia on apareixia la televisiva sense la part de dalt del banyador i tocant-se la panxa, insinuant que estava embarassada. Un fet que es va acabar convertint en una simple estratagema per continuar sent protagonista de la premsa del cor.  

Novament, sembla que Sofia Suescun torna a jugar amb tothom, ja que com va passar l’any passat, ara tampoc sembla que els rumors sobre el seu embaràs no siguin res més que això, rumors. 


Comentaris

envia el comentari