IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Possible intervenció quirúrgica de la reina Letícia

Els analistes sospiten que podria haver-se operat la cara

Imagen de Letizia que está siendo analizada por los estilistas
Aquesta fotografia de Letícia ha fet saltar les sospites | Cedida

La reina Letícia compta amb quelcom que no poden dir totes les celebritats: La majoria dels seus crítics coincideixen en alabar-la en les seves decisions estilístiques i estètiques. En l'apartat de l'elecció de les peces de vestir, normalment produïdes per dissenyadors espanyols, la monarca ha rebut grans aplaudiments per dur peces locals i, a més, d'exquisit encert.

A més, els estilistes també li han aprovat la majoria d'eleccions que ha pres en el referent als accessoris o el maquillatge escollit pels diferents actes als quals ha assistit. Amb això, es pot dir que la reina compta amb el beneplàcit de la crítica, la qual no s'ha mostrat excessivament dura amb Letícia, doncs han valorat positivament la majoria de les seves decisions, dins de l'àmbit estètic.

Ara bé, les últimes imatges de la monarca que s'ha publicat, preses durant les festes de Nadal i en la reunió que es va celebrar amb el Consell Assessor de Fundéu BBVA, Letícia ha fet saltar les alarmes. En les fotografies, s'ha entrat a valorar la possibilitat que la reina hagi decidit realitzar-se alguna intervenció estètica, cosa que seria d'allò més sorprenent, ja que no semblava estar previst en la forma de ser de la monarca. 

Uns retocs molt subtils 

En la fotografia en qüestió, podem observar a Letícia amb un gruix dels llavis per sobre del normal. A més, també s'intueix una excessiva suavitat en la textura dels seus pòmuls. Per aquestes raons, s'ha començat a qüestionar la possibilitat que la reina, a causa de les conseqüències de l'edat, després de les seves 45 primaveres, hagi optat per combatre-les amb el bisturí.

Les primeres sospites apunten al fet que Letícia podria haver recorregut al Botox, una tècnica d'allò més utilitzada dins de la societat, que a poc a poc ha anat quedant menys exclusiva i s'ha normalitzat entre gran part de la població. És evident que no hi ha una confirmació oficial i que difícilment la tindrem, però d'haver estat així, la decisió seria d'allò més encertada si la mateixa li atorga seguretat i confiança en si mateixa.


Comentaris

envia el comentari