IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

'Power to the players', el nou mitjà de comunicació de Piqué i Ramos

La notícia es va donar a conèixer en una roda de premsa després que diversos periodistes qüestionaran la relació de tots dos jugadors

Sergio Ramos i Gerard Piqué
Sergio Ramos i Gerard Piqué | Cedida

Un mitjà de comunicació per i per als periodistes, aquesta és la consigna que fa alguns mesos Gerard Piqué va defensar abans de donar a conèixer la seva intenció de crear un projecte semblant. El futbolista blaugrana s'inspira en un portal similar, 'The Players Tribune', en el qual els esportistes americans tenen llibertat per parlar i compartir coses importants. No obstant això, sobre aquest projecte no se sabia res fins fa poc, quan Piqué va ser increpat sobre la seva relació amb Sergio Ramos. Succeïa a la roda de premsa del passat dimecres, on diversos mitjans van posar en dubte que realment existís una amistat entre tots dos.

«Ja n'hi ha prou de dir que Ramos i jo no ens portem bé. Això és mentida. Tenim una excel·lent relació i, és més, muntarem un negoci junts», va assegurar. Com informa 'El Español', va ser precisament el diari 'Marca', especialitzat en premsa esportiva, el que va descobrir no solament que aquest projecte era real i anava de debò, sinó també el nom que tindrà. Segons el citat mitjà es coneixerà com 'Power to the players' i seguirà l'exemple del ja esmentat 'The Players Tribune'.

Sobre la motivació de Gerard Piqué per crear un mitjà de comunicació es remunta a quan el 'Daily Mirror' va publicar una notícia falsa sobre ell. En aquesta notícia, suposadament, Piqué hauria comès una gran infracció de tràfic en circular a més de 190 quilòmetres per hora, raó per la qual hauria estat multat i penalitzat amb sis punts del carnet. No obstant això, ja que la notícia era falsa, Piqué va manifestar la seva decepció amb la premsa i va assegurar que ell mateix s'encarregaria de crear un mitjà que fos «diferent, veraç, autèntic i dels jugadors».


Comentaris

envia el comentari