IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les prediccions per al 2018 del vident més famós del món

Va preveure l'arribada de Trump a la presidència dels Estats Units i la sortida del Regne Unit de la Unió Europea

El planeta azul realiza 5 movimientos, uno de los cuales es de origen desconocido.
Les prediccions per al 2018 del vident més famós del món | Cedida

Molts consideren que predir el futur és impossible, ja que el destí no està escrit i tot pot canviar. No obstant això, hi ha persones que opinen que sí que es pot vaticinar què passarà pròximament i dediquen la seva vida a estudiar els esdeveniments succeïts i, per mitjà de probabilitats, tracten d'anticipar-se als esdeveniments que ens esperen en un futur.

Aquest és el cas de Craig Hamilton-Parker, un endeví anglès que és reconegut per haver-se avançat als fets i predir, entre altres esdeveniments, la sortida del Regne Unit de la Unió Europea o l'arribada de Donald Trump a la presidència dels Estats Units. Ara, el vident, llança les seves prediccions pel 2018 i únicament el temps dirà si està o no en el correcte.

Muntanya russa per a Donald Trump

El president dels Estats Units sembla que viurà un dels judicis més durs que li esperen. Es preveu que sigui investigat per una greu acusació, encara que tot indica al fet que el nord-americà sortirà victoriós del procés, reforçant així la seva imatge davant del món.

El president dels Estats Units, Donald Trump

 

L'enfonsament d'un vaixell provocarà una guerra

Com va succeir en el conflicte entre Espanya i Nord-Amèrica, l'enfonsament d'un buc militar podria generar un conflicte armat de caràcter internacional. Les prediccions indiquen que Corea del Nord podria ser el detonant que iniciés una guerra que, veient el context social en el qual ens trobem, podria arribar a ser d'abast mundial.

La caiguda de Kim Jon-Un

Com a resultat de la predicció anterior, la situació es resoldria amb la caiguda del líder asiàtic. La intervenció dels Estats Units, amb els seus aliats, evitaria l'ús de l'armament nuclear de què disposa Kim, provocant la fi del seu mandat. No obstant això, no seria la resolució del conflicte internacional, que s'expandiria a altres territoris del planeta.

Terrorisme a Regne Unit

En les previsions apareix un nou atac terrorista a Gran Bretanya. Aquesta vegada, lluny de situar-se dins d'una ciutat britànica, com va ser l'atropellament massiu al Parlament, l'esdeveniment succeiria en una autopista. Un embús de tràfic provocat per una cèl·lula terrorista veuria com un individu armat dispararia de manera indiscriminada contra tots els vehicles al seu abast.

Pont de Londres
Pont de Londres  | Europa Press

 

Caos a Gran Bretanya

L'oficialització de la sortida de la Unió Europea per part del Regne Unit, així com la tensió per l'augment d'actes terroristes al territori, generarà múltiples protestes, vagues i aturs generalitzats que provocaran el caos al país. Finalment, sembla que arribarà un pacte entre la ciutadania i la classe política, encara que no es preveu que la situació nacional aconsegueixi la total normalitat.

Explosió d'un volcà a Itàlia

Itàlia és un dels territoris europeus amb major activitat sísmica dins les seves fronteres. Sembla que l'activitat d'algun dels seus volcans, com ara el Vesubi, generarà una catastròfica explosió que portaria la zona afectada a una situació de complet caos. Entre els territoris afectats, el vident adverteix a l'Illa de Ischia.

Ruptura de la Unió Europea

Dinamarca i Itàlia podrien ser les següents nacions a unir-se a la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Aquesta situació és deguda al moment crític econòmic pel qual passa l'organisme, que ha afectat els seus membres des de fa anys. No se sap si això tindrà lloc amb algun altre detonant extern, però segur que tindria un caràcter greu.

Desglaç a l'Antàrtida

La ruptura d'una nova peça de gel al territori podria tornar a fer saltar les alarmes dels organismes mediambientals, que continuen advertint dels perills que té aquesta situació. L'esdeveniment deixaria completament inaccessible per mar la zona, a més de suposar una amenaça a la reserva d'aigua dolça del planeta.

Matrimoni del príncep Harry

Entre tanta catàstrofe, apareix una notícia sorprenent. La possibilitat que el fill del príncep Carles i Lady Di, Harry, es casi amb la seva parella, l'actriu Meghan Markle, seria una bona notícia per a la casa reial anglesa, encara que poc rellevant per motius d'herència, doncs la seva possible arribada al poder es veu molt llunyana encara. Amb els dos fills del seu germà, es col·loca en cinquena posició en dret al tron.


Comentaris

envia el comentari