ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Prediuen quina imatge tindrà la princesa Elionor als 40 anys

Es va desenvolupar el possible físic de la futura reina gràcies al Photoshop i altres eines d'edició
Imatge d'arxiu de la princesa Elionor | CatalunyaDiari.es

 

Les noves tecnologies comporten una gran quantitat de beneficis, sempre quan es facin servir adequadament, per exemple, gràcies a elles les tasques diàries poden ser més fàcils de realitzar. No obstant això, molta gent les fa servir per realitzar tasques amb una finalitat més malintencionada que productiva.

 

Aquest és el cas de 'Lifestyle', el portal de 'La Razón', que s'ha llençat a la piscina amb la predicció del físic que tindrà la princesa Elionor quan compleixi els 40 anys, mitjançant l'ús del Photoshop i altres eines d'edició. 

 

Es pot considerar que aquesta creació és, per una part, intrigant i per l'altra molt esborronadora. En ella es pot observar la futura reina, filla dels actuals reis Felip VI i Letícia, amb una pell tersa, sense cap arruga i amb la seva llarga cabellera rossa i els seus ulls clars s'intueixen mínimament les faccions de la princesa.

A Twitter s'en burlen

Les xarxes socials no han esperat i han donar la seva opinió s'obre el treball realitzat pel diari. Sense esperar cap segon, molts dels usuaris de Twitter han demanat «que algú prohibeixi l'ús del Photoshop» als responsables d'aquesta imatge.

Un altre usuari s'ho ha pres amb molt més humor i ha preguntat si la princesa Elionor «serà una de les germanes Olsen», comparant-les amb les famoses bessones de la televisió. A més, també l'han definida com «la reina borrosa» a causa de totes les imperfeccions que es poden observar en la imatge.

Altres definicions de la princesa Elionor arran d'aquesta recreació tan polèmica han estat: «Tan esfereïdor que acaba sent adorable», «fa por», «què 'grima'», «bòtox de mitjans del segle XXI» o «és Sofia Coppola».

Fins i tot hi ha algú que s'ha atrevit a acusar directament al director del diari que ha fet això: «Marhuenda —director de ‘La Razón— no tenia res més amb què omplir avui». Mentrestant d'altres asseguraven que aquest treball «ha estat encarregat a la restauradora del Ecce Homo».

Elionor i les seves polèmiques

Malgrat la seva curta edat i la seva poca participació en els actes de la Família Reial, la princesa Elionor ha estat el centre d'atenció de totes les polèmiques, tot i que la filla del rei Felip VI res ha tingut a veure.

Els exemples més clars són la moneda commemorativa en la qual apareix el seu rostre o la recreació d'una figura de cera on surt retratada al costat dels seus pares, que es van convertir ràpidament en imatges virals, malgrat que la Casa Reial ho va intentar impedir.

.

Imatge de la polèmica moneda de la princesa Elionor | Cedida

 

Imatge de la recreació amb cera de la princesa Elionor i els reis Felip VI i Letícia | Cedida