Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Motos mandando un mensaje de ánimo a los espectadores por el Coronavirus. 'El Hormiguero' 23/3/2020

La pregunta de Pablo Motos en directe que ha indignat tota l'audiència

El presentador d''El Hormiguero' està sent molt qüestionat a les xarxes socials
Pablo Motos enviant un missatge d'ànim als espectadors pel Coronavirus. 'El Hormiguero' 2020.03.23
Pablo Motos indigna l'audiència després d'una pregunta a Roberto Leal | Antena 3

Pablo Motoscontinua amb el seu nou 'El Hormiguero' en què entrevista a personatges a través de videotrucada a causa de l'estat d'alarma. El presentador valencià, en l'últim programa, es va ficar en una polèmica que podria haver evitat.

'El Hormiguero' va comptar per primera vegada amb l'aparició de el nou presentador de 'Pasapalabra', Roberto Leal. El qui va ser presentador d' 'Operación Triunfo' ha explicat en directe les sensacions que li han transmès els enregistraments del seu nou programa. Malgrat que l'andalús es va mostrar molt content, hi va haver una pregunta de Pablo Motos que li va sentar molt malament. Tal va ser l'enrenou, que havent passat unes hores, Twitter segueix parlant d'això, criticant fins i tot a Pablo Motos.

Pablo Motos primer li va voler preguntar si s'havia acostumat a parlar molt de pressa, ja que és necessari tenir una bona velocitat per afavorir els concursants. «Jo parlo molt de pressa, aquí el tema està en fer-ho i que se t'entengui», li va contestar Roberto Leal, qui haurà de succeir de la millor manera possible a Christian Gálvez.

La incòmoda pregunta de Pablo Motos

A partir d'aquí es va originar la pregunta que tant ha encès a les xarxes socials, i és que el presentador d' 'El Hormiguero' va tocar un tema sensible per alguns. «Suavitzaràs l'accent andalús o el deixaràs?», li va preguntar Pablo Motos a Leal, generant així una onada de crítiques a Twitter.

El que sí que ha estat aplaudit ha estat la resposta de Roberto Leal, que malgrat somriure es va mostrar una mica molest per aquest tema de l'accent andalús. «Al final no té res a veure l'accent amb la pronunciació o la dicció», va començar dient el nou presentador de 'Pasapalabra'.

«Serà un debat i a mi m'encanta que sorgeixi. Jo intentaré articular més i en el moment en què els concursants m'entenguin, que ho fan perfectament perquè porto 20 anys treballant a la televisió, no hi ha problema. A partir d'aquí a gaudir, però crec que la clau és ser tu mateix, perquè si Antena 3, et crida és perquè no siguis un ninot», va dir d'una manera molt contundent Roberto Leal.