Cau un premi de 37 milions d'euros de l'Euromillones a Tarragona

Es va vendre al centre comercial Parc Central de la ciutat

Loteria
L'alegria de Loteria, en una imatge d'arxiu   | cedida

El propietari d'una butlleta del sorteig de loteria 'Euromillones' validat a Tarragona rebrà un premi de més de 37 milions d'euros en ser un dels dos únics encertants de primera categoria —cinc encerts més dues estrelles— registrat en el sorteig celebrat aquest divendres, 1 de juny.

Venut al Parc Central de Tarragona

La butlleta guanyadora ha estat segellada a l'Administració de Loteries número 16 de Tarragona, ubicada al Centre Comercial Parc Central de Tarragona, a l'avinguda de Vidal i Barraquer. A més d'aquesta butlleta, validada a la ciutat de Tarragona, també se n'ha registrat una altra de guanyadora, en aquest cas validada a Portugal.

Els amos de tots dos bitllets cobraran 37.145.179 euros cadascun, segons ha informat Loteries i Apostes de l'Estat. Es tracta d'un premi multimilionari molt poc habitual i que, aquest divendres 1 de juny, ha esquitxat de ple la ciutat de Tarragona.

La combinació guanyadora del sorteig celebrat aquest divendres va estar formada pels números 17, 18, 24, 29 i 40. Les estrelles van ser el 4 i el 5. La recaptació total ha estat de 60.400.672,20 euros. En el proper sorteig de 'Euromillones' es posarà en joc un fons garantit de 17 milions d'euros.

Tarragona, amb sort relativa

Si observem els sortejos que realitza habitualment Loteries i Apostes de l'Estat, no és gens habitual que la demarcació de Tarragona s'endugui premis gaire quantiosos. Pel que fa als sortejos de Nadal i de Reis, per exemple, les comarques de Tarragona no solen ser agraciades: són una de les poques demarcacions espanyoles que no s'ha vist mai esquitxada per la Grossa de Nadal, la rifa de loteria per excel·lència.

És més habitual, en canvi, que toquin alguns premis dels sortejos de l'ONCE. Aquesta mateixa setmana, el cupó diari premiava amb 35.000 una butlleta venuda a Reus.


Comentaris

envia el comentari