La premsa americana es burla de l'estilisme de la infanta Helena

La revista ‘In Style’ fa servir un marcat sarcasme per a fer-ho a la llista de set raons que ha elaborat

Un dels extravagants 'looks de la infanta | Cedida

Que l'estil de la infanta Helena no és normal ha sigut sempre un fet. En el passat, la duquessa, va destacar pels seus estranys models i no va ser fins a l'arribada de Jaime de Marichalar que no va canviar una mica el seu estil. La revista ‘In Style’ ha resumit en un article les seves set raons per a defensar que Helena és una vertadera icona de la moda, no obstant això, pel to es dedueix de forma prou evident la ironia latent.  Les set raons que han publicat són:

   

– 1º No té problemes a l'hora de no vestir amb la seva edat: la revista destaca els 'looks' juvenils, dient: «Bruses transparents i biquinis als 50? Per què no?».

– 2º Destaca en bodes i batejos per damunt dels protagonistes. L'editora, Emily Shronick, deia sobre aquest tema: «mai deixa que la núvia s'oblidi de qui és la vertadera princesa».

– 3º Fan incondicional de les bosses de Chanel. Sobre això, deien: «Ella sap el que li agrada i el que li agrada és el cuir».

– 4º Partidària dels estampats. «Qui necessita un marit quan té flors del cap als peus?», plantejava irònicament la revista.

– 5º Amant d'estúpids barrets. En concret un, sobre el qual ‘In Style’ es mofa, dient: «No solament té aquest absurd barret, sinó que ho ha lluït fins a tres ocasions».

– 6ºAddicta a les joies. La redactora comenta que és l'accessori fetitxe de la duquessa de Lugo, el seu complement imprescindible en qualsevol acte social.

– 7º Representant de la ‘Marca Espanya’. Emily Shronick destaca que Helena és extremadament patriòtica i que aprofita cada ocasió que se li presenta per a fer gala d'això, engalanant-se amb els emblemes, símbols i colors de la nació.

 

''

Un dels extravagants 'looks' de la infanta| Cedida

 

Un dels extravagants 'looks' de la infanta| Cedida

Comentaris

envia el comentari