Rosa López

La premsa fa saber a Rosa López que Chenoa es casa

Les dues artistes van coincidir a Operación triunfo l'any 2001

Rosa López i Chenoa van coincidir en la mateixa edició d'Operación Triunfo i des de llavors han passat molts anys, concretament 18.  El distanciament entre les dues amigues és evident, ja que la meteixa Rosa ha reconegut, durant l'estrena del remake del Rei León, que s'ha adonat per la premsa de la futura boda de Chenoa.

Rosa 'd'Espanya' sap que Chenoa es casa gràcies a la premsa

Chenoa va revelar el mes passat el seu compromís amb el seu xicot Miguel Sánchez Encinas, uròleg de la Rey Juan Carlos. La cantant balear ho va anunciar públicament abans d'explicar-ho a tots els seus amics. Rosa López, guanyadora del primer 'OT', no es va assabentar de la boda. L'artista granadina ha explicat al diari 'El Mundo' que el casament de la seva gran amiga l'ha agafat per sorpresa: «Me enteré del compromiso como se enteró todo el mundo. Por la prensa». Malgrat que Chenoa no hagi avisat personalment a la seva amiga, Rosa espera estar convidada a la cerimònia.

Rumors de boda entre Chenoa i Miguel Sánchez
Chenoa i Miguel Sánchez es comprometen | CatalunyaDiari.cat

 

La primera guanyadora d'OT reconeix que no ha trobat l'amor

Rosa López a banda de parlar del futur casament de Chenoa, també va aprofitar l'estrena del remake del Rei León per parlar sobre els seus futurs projectes professionals i algunes qüestions personals. Moltes estrelles van aparèixer sobre la catifa, acompanyades per les seves parelles, motiu pel qual a Rosa se li va preguntar si ja havia trobat l'amor, la resposta de la cantant va ser breu però concisa: «D'amor res, zero»

També et pot interessar...

  • Rosa López confessa que li agradaria tornar a participar a 'Eurovisió'
  • Rosa López sorprèn en les seves aparicions amb un augment de pes que viu sense complexos