Laura Matamoros durant

Preocupa Laura Matamoros en el seu vuitè mes d'embaràs: «Vull plorar»

Laura Matamoros confessa als seus seguidors el patiment que viu poques setmanes abans de donar a llum

Laura Matamoros està passant per una època molt complicada coincidint amb la recta final del seu embaràs. La filla de Kiko Matamoros està en el vuitè mes de gestació i no li està sent gens fàcil aquest tram final.

Laura Matamoros ha aprofitat per obrir-se davant tots els seus seguidors d'Instagram. I ha confessat el dolor que pateix cada dia en aquestes últimes setmanes de gestació.

El cas és que, fa poc, la influencer revelava que es trobava molt preocupada per l'acidesa i l'esgotament físic i mental. La germana de Diego Matamoros ha decidit agafar-se uns dies per a ella mateixa amb l'objectiu de desconnectar abans de la recta final del procés.

Laura Matamoros revela que pateix forts dolors a setmanes de donar a llum

Com ha passat en altres ocasions durant l'embaràs, la Laura ha aclarit que no està sent una època molt agradable per a ella. I això que està molt a prop de conèixer, per fi, al seu segon fill.

«Fins ara l'embaràs havia anat fenomenal no, molt més que això. No havia tingut cap molèstia, cap dolor, però ara mateix em canviava d'esquena perquè no puc més».

«Em fan un mal horrorós les lumbars i malucs, i això que el nadó només pesa 1 quilo i 200 grams», ha afirmat Laura Matamoros. Des de les seves 'stories', pot apreciar-se el cansament que pateix la influencer últimament.

Laura Matamoros sap que cada vegada queda menys per donar a llum. Tot i això, les contínues molèsties li estan causant un dolor que suporta amb grans dificultats.

«No sé, és com que està podent amb mi totalment aquests últims dies l'embaràs. Però aquí estic. Necessitava desconnectar», ha dit la filla de Kiko Matamoros. «No sé si veieu la meva cara. Imagineu la meva cara sense filtre, però és que és un horror. I res, tinc molts projectes nous i que encara no puc explicar-vos. Per això estic una mica desapareguda, perquè estic una mica saturada, però bé...», ha confessat.

Per acabar amb aquests dolors tan insistents, Laura Matamoros s'ha posat a fer esport perquè aquests vagin a menys. «Em deu faltar ferro perquè últimament estic molt cansada. A veure si amb els entrenaments i estiraments vaig millor, ja no sé el que fer. Vull plorar de dolor», ha rematat.

Laura Matamoros segueix una rutina estricta per aplacar els seus dolors

Tot i això, la Laura es troba il·lusionada amb l'espera del seu segon fill per augmentar el clan Matamoros. Recordem que la Laura ja té a Mati, el seu primer fill en comú amb Benji Aparicio.

El petit està desitjós de ser, per fi, el germà gran. A més, Kiko i Diego (pare i germà de l'exconcursant de 'Gran Hermano') també estan esperant que tot vagi bé i que no hi hagi complicacions en el part de la jove.

Kiko Matamoros és un avi orgullós i sempre que pot gaudeix de valent al costat del seu nét Mati. Per la seva banda, Diego està pletòric perquè serà oncle un cop més. Queda molt poc temps perquè Laura doni a llum i les incomoditats s'acabin. 

Laura Matamoros ha aconseguit dur a terme una rutina esportiva per estar en forma durant aquests mesos d'embaràs. Al seu torn, ha volgut cuidar el màxim la seva alimentació i evitar així engreixar els 30 quilos que va guanyar durant l'embaràs de Mati.

I és que, de forma habitual, la Laura fa 'sentadillas' amb pes lleuger, pes mort amb Kettlebell i elevació de glutis. Una rutina d'exercicis que li ha vingut realment bé.