Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

David Flores preocupa als seus: «El nen no està bé»

El fill de Rocío Carrasco està molt afectat per les últimes decisions dels seus pares

David Flores ha perdut el seu anonimat per culpa del polèmic documental que la seva mare està protagonitzant a Telecinco. Famós des del bressol, mai ha tret partit del seu personatge públic. Encara que, els últims esdeveniments, l'han convertit en un dels joves més perseguits pels periodistes de cor.

El net de la Jurado s'ha guanyat el cor de l'audiència. Els espectadors de 'Contar la verdad para seguir viva' el consideren la veritable víctima del drama. Molts rostres televisius s'han sumat a aquest moviment. Per exemple, Terelu Campos. La col·laboradora assegura que el nen és una persona estupenda, i que li va doldre molt no veure'l en les noces de Rociíto i Fidel.

«Hem estat molts anys sabent que no el van deixar estar, i hem estat callats. Estava com boig, si jo estimo un fill... millor callo. Parlen d'estimar als fills, i es qüestionen a altres persones donant-se cops al pit. Callo. Em cremava per dins saber que això ja no ho anava a poder viure», declara la mare d'Alejandra a 'Viva la vida'.

«Per a mi aquest nen és molt especial en la meva vida. Jo deia: 'li han arrabassat la felicitat'. Perquè no et pots imaginar el que aquest nen hagués gaudit aquest dia, i saber que això no pot tornar a passar... És una frustració, és impotència», continua dient.

David Flores està en boca de tots, i alguns mitjans han començat a investigar sobre ell. Segons les informacions que han sortit publicades, es troba en un moment força complicat. De fet, la seva família està força preocupada per ell.

José Antonio Avilés va insinuar que l'exmarit de Rocío, no deixava que el seu fill veiés la docu-sèrie. No seria d'estranyar que hi hagués problemes entre ells, ja que el diari 'La Razón' va confirmar que el jove estava desitjant conèixer el testimoni de la seva mare.

Mentrestant, Carrasco segueix parlant meravelles del seu petit. «Em sentia estimada pel meu fill. La meva pena és que l'han utilitzat, però jo sé que és feliç. L'absència fa molta pena, si a ell l'haguessin deixat, m'hauria trucat, m'hagués visitat. Jo crec que em troba a faltar», declara en el capítol 10 de 'Contar la verdad per seguir viva'.

«És un perdulari i un pocavergonya»

El net de 'la Més Gran' té molt preocupat al seu entorn proper. Segons ha informat 'Socialité', el jove va començar a canviar de comportament arran que el seu pare reprengués la seva vida mediàtica. Per desgràcia, l'estat anímic de David Flores és bastant alarmant. Una persona que el coneix molt bé ha parlat amb Telecinco. És veïna seva, i assegura que sempre li ha tingut un afecte especial.

«Ara el veiem molt poc. Està molt trist. Des que va entrar el pare a 'Gran Hermano VIP', es veu que li van dir 'tu ara no et pots posar a parlar'. Jo el veig menys. A mi em fa molta pena, perquè ell no està bé. Si fos una persona que es pot defensar, com la seva germana, doncs mira, que es posicioni on vulgui», declara aquesta font al programa de María Patiño.

David Flores ha de viatjar a Madrid per participar en la darrera trama judicial que ha organitzat el seu progenitor. El proper 21 de maig haurà de declarar en contra de Rocío Carrasco, o demanar-li al jutge que paralitzi el procés. La protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' té un deute pendent amb el seu petit. Fa molts anys que no li paga la pensió, i la quantitat ha anat creixent a poc a poc.

Hi ha la possibilitat que Rociíto s'hagi negat a donar-li diners, per aconseguir que el seu exmarit no es beneficiï del mateix. Algú que ha compartit molts moments amb Antonio David ha parlat amb 'Socialité', i les seves paraules l'han situat en una posició molt compromesa.

«Aquest tio és un perdulari de molta cura. És un pocavergonya. Robar no és que robi, però si fas els ulls grossos, estàs fent el mateix. A la Guàrdia Civil no es parlava bé d'ell. Deien que tot el que tenia al seu abast ho agafava». Volia evitar Carrasco que els diners del seu fill acabessin en mans de Antonio David?

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.