Preocupació per l'estat de salut de Verdeliss

Estefanía Unzu publica diverses ‘stories’ des de l’hospital, on ha estat ingressada per uns problemes relacionats amb el seu embaràs

Verdeliss, molt activa per xarxes socials, en un dels seus vídeos de 'Youtube' | Youtube

El pas pel concurs de ‘GH VIP’ ha convertit a Estefania Unzu, més coneguda com a Verdeliss, en una de les exconcursants més estimades, i també de les més seguides per les xarxes socials. Actualment, la ‘youtuber’ està passant per un dels moments més durs del seu sèptim embaràs, fet que preocupa els seus seguidors.

Comparteix ‘stories’ des de l’hospital

Estefanía Unzu ha rebut una mala notícia durant el seu sèptim i actual embaràs. La jove, molt activa per xarxes socials, va publicar una ‘storie’ pel seu Instagram (@verdeliss) des de l’hospital. Encara es desconeix el motiu del seu ingrés, però en els vídeos se la podia percebre trista i angoixada. «Faig una ‘storie’ perquè necessitava demanar-vos perdó i donar-vos una explicació», així començava el relat de Verdeliss, que apareix tombada al llit d’un hospital amb una polsera de pacient. 

Verdeliss en una de sus 'stories'
A Verdeliss se li van escapar les llàgrimes en una de les seves últimes 'stories' | Instagram

 

Els motius encara no es coneixen, però es tracta tot d’un tema de salut. La ‘youtuber’ havia d’assistir a una promoció de Greencorners, la seva marca, però no va poder anar-hi. «Sento molt no poder estar en la venda privada de Greencorners, però no ha sigut un tema d’organització, sinó de salut», aclaria la jove.

«L’únic que us demanaré és que, per fi, em doneu una mica de temps perquè em senti més capaç d’explicar el que està passant», expressava entre sanglots. L’exconcursant de ‘Gran Hermano’ s’acomiadava agraint a tothom el suport que està rebent en aquests moments tan durs.

Comparteix un missatge tranquil·litzador

Per tranquil·litzar a tots els usuaris que segueixen amb preocupació el seu estat, Verdeliss va pujar una fotografia a Instagram amb l’abdomen monitorat, habitual quan es porten uns quants mesos d’embaràs. «Estic llegint cada missatge! Gràcies i més gràcies per cada paraula d’afecte, desig reconfortant i abraçada que sana. Significa moltíssim... aquesta comunitat aconsegueix transformar les xarxes socials en calor humà. Us estimem i us sentim».

Verdeliss comparteix una imatge amb el ventre monitorat | Instagram

 

L’exparticipant de ‘GH VIP’ confirmava a ‘Socialité’ que el problema estava relacionat amb el seu embaràs, però que «tot va pel bon camí», afegia per tranquil·litzar els seus fans. Verdeliss no ha volgut especificar el dia exacte que espera ser donada d’alta de l’hospital; tot i això, es troba molt millor i sembla més tranquil·la


Comentaris

envia el comentari