ÚLTIMA HORA

‼ Sánchez fa marxa enrere i fixa l'1 de juliol com a data per a l'arribada de turistes

Preocupació a la família de Jesulín d'Ubrique per culpa de l'estat de salut de la seva mare

Carmen Bazan estaria patint problemes de tensió i sentiria molts marejos, segons fonts properes a la família
Imagen de archivo de Carmen Bazán.
Imatge d'arxiu de Carmen Bazán. | Gtres
 

La família Ubrique no està passant per bons moments, i tot a causa de l'estat de salut de la matriarca del clan. Carme Bazán està passant un sot anímic molt seriós que la té força «espantada», després que l'any passat confessés que necessita rebre ajuda dels seus fills per poder sobreviure, a causa de l'escassa pensió de 487 euros de la que disposa. 

  

malaltia que pateix la seva jovela salut de Bazán ha acabat ressentint-se de manera notòria.

 

Laly, germana de Carmen: «La veritat és que la meva germana no està bé»

Segons la informació publicada per 'Jaleos', la mare de l'extorero té a tota la família molt preocupada, sobretot la seva germana Laly, que ha estat l'encarregada de fer públic el delicat estat de salut de l'exdona d'Humberto Janeiro. 


Sembla que el principal problema de Carmen Bazán és que té la tensió per terra. «La meva germana està així així, la veritat és que no es troba bé. És d'aquest tipus de tensions emocionals i la veritat és que té la tensió molt malament, molt baixa» ha explicat la seva germana.


«Sempre està a 6 de mínima i 16 de màxima, fet que la té molt preocupada. Es mareja molt. Sempre que puc vaig a dormir amb ella perquè no estigui tan sola». Laly ha afegit que un altre dels motius que ha pogut agreujar la situació és tot el rebombori causat per la malaltia de Maria José Campanario, que ha estat tema central en molts platós i cadenes de televisió.

 

 

 

Jesulín de Ubrique junto a Maria José Campanario.
Jesulín de Ubrique junt a Maria José Campanario. | Cedida
 

 

La premsa i els problemes econòmics, protagonistes en la vida de Bazán

La germana de Bazán ha declarat que «l'han molestat molt, i finalment el seu cos ha reaccionat i ha dit 'aquí estic jo'. Ha estat molt temps a mil per hora, cuidant dels fills del meu nebot i suportant que la premsa la seguís a tot arreu», fent patent el malestar de l'exdona d'Humberto Janeiro.


A la situació, que ja és tensa de per si, se li suma un fet que Bazán va relatar l'any passat a un programa de televisió. I és segons explicava, els seus ingressos estaven formats per una irrisòria pensió de 487 euros mensuals, pel que necessitava el suport i ajuda econòmics dels seus fills. 


En el programa, també va destapar la realitat viscuda amb el seu ex Humberto Janeiro, amb qui diu que «vaig estar vivint-hi tres o quatre anys. Públicament aparentàvem estar junts, però cadascú feia la seva vida per separat».