Primer pla de la presentadora Nuria Roca

Preocupació per la filla de Nuria Roca: El motiu pel qual està ingressada

Olivia, la filla de Nuria Roca i Juan del Val, pateix asma i la seva mare és l'única que pot anar a l'hospital perquè té una PCR negativa

Nuria Roca i Juan del Val són una de les parelles més consolidades i reeixides del món de la televisió. Tot i que fa uns anys no apareixen junts davant les càmeres, actualment no se separen i, fins i tot, treballen en el mateix programa. Per aquest motiu, quan en alguna ocasió apareixen sols, l'audiència s'alarma i es generen tota mena de rumors.

Aquest dijous, 13 de maig, la veterana presentadora valenciana no ha pogut anar a treballar a 'El Hormiguero', ja que la seva filla Olivia ha estat ingressada a l'hospital. El seu marit, l'escriptor Juan del Val, s'ha encarregat d'explicar el motiu de l'absència de la seva dona.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La raó per la qual no apareix a 'El Hormiguero'

Així doncs, Juan ha explicat que Nuria s'ha vist obligada a quedar-se a l'hospital amb la seva filla de 10 anys. «Té una miqueta d'asma, llavors els metges han decidit deixar-la ingressada», ha confessat per calmar els espectadors.

Cal destacar que actualment només permeten les visites si hi ha una PCR negativa. «Una vegada que entres no pots sortir. No es poden fer torns. Hi havia d'anar el meu fill gran, però no ha tingut temps de fer-se la PCR», assegura el col·laborador. Si hagués pogut, el seu fill Juan, de 18 anys, hauria cuidat a la seva germana petita. Tot i viure uns moments d'incertesa, finalment Del Val ha revelat que la seva filla «està bé».

«Aquí estic... cuidant a Olivia i aprofitant el temps. Gràcies a tots pels missatges de preocupació, Olivia està bé, simplement va patir asma i segueix en observació, però amb ànims i amb ganes de tornar a casa i a l'escola. Ahir a la nit us vaig trobar a faltar a El Hormiguero», escriu Nuria Roca en el seu compte d'Instagram.

Olivia, Pau i Juan, els fills de Nuria Roca i Juan del Val

Nuria Roca i Juan del Val sovint presumeixen dels seus fills a Instagram. Olivia, Pau i Juan són els grans protagonistes en la vida del matrimoni. «Quan em pregunten per què ensenyo als meus fills a les xarxes socials, responc que formen part de mi. No abuso de les xarxes socials, però tampoc els amago», explica la presentadora en una entrevista per a 'Vanitatis'.

El fet que el seu primer fill complís els 18 anys va ser un punt d'inflexió en l'exposició pública dels fills de la parella. A partir d'aquest moment, un nou membre de la família Del Val Roca es va sumar a les aparicions en les xarxes socials. El seu fill Juan s'ha convertit en un personatge a seguir en TikTok. Aquesta popularitat ha provocat un cert enrenou en el matrimoni, que finalment ha decidit que cal acceptar aquest canvi «amb naturalitat».

D'altra banda, amb Pau, el matrimoni no ho va tenir fàcil. «Recordo que li vaig fer un compte d'Instagram perquè m'ho demanava [...]», comenta la valenciana. «Mentre no es converteixin en una forma de vida o en una obsessió, està bé. Siguem realistes, formen part del seu dia a dia, es comuniquen a través de les xarxes», confessa Nuria en la publicació de 'Vanitatis'.