Preocupació per l'estat de salut de Kiko Rivera: «No em trobo bé»

L'artista ha compartit un missatge enigmàtic a les xarxes

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Kiko Rivera no està passant pel seu millor moment   | Gtres

Kiko Rivera va confessar fa poc que estava en números vermells a causa del confinament, una notícia que va arribar per sorpresa i que preocupa molt al fill d'Isabel Pantoja.

Malgrat aquests inconvenients, el DJ sembla que també podria tenir algun problema de salut. Després de la seva última publicació en Instagram, han saltat totes les alarmes. Kiko Rivera podria tenir coronavirus, encara que ell afirma que és una cosa lleu i ha intentat no preocupar els seus seguidors.

Podria no tractar-se d'aquest virus, ja que avui dia si algú es troba mínimament malament, ja salten totes les alarmes i tothom es pensa que és coronavirus. Tot i això, l'artista està molt conscienciat amb aquesta pandèmia, i a diferència d'altres cantants com Omar Montes, ell sí que està respectant totes les mesures, tant que fins i tot ha posat en risc alguns dels seus treballs.

La imatge que preocupa

El fill d'Isabel Pantoja ha sorprès a tots amb la seva última imatge pujada a Instagram. El seu aspecte físic és veritablement preocupant, ja que el seu rostre és propi d'una persona malalta.

A tot això cal sumar-li l'estrany missatge que ha publicat l'artista. Semblava que Kiko remuntava després d'haver passat un dur confinament. El fill de la tonadillera apareix estirat al llit i amb el missatge de: «No em trobo molt catòlic. Tinc el cos una mica ‘tallat’». Aquest missatge ha estat el responsable d'una ona de comentaris preguntant a Kiko Rivera pel seu estat de salut. En cap moment ha parlat de coronavirus, ja que ha afegit que no té febre.

La febre és un símptoma clar d'aquest virus, encara que no tots els que donen positiu l’han experimentat. De moment, l'artista no s'ha sotmès a una PCR, encara que segur que ho farà per precaució, ja que conviu amb els seus fills i com és obvi, no els vol posar en risc.

A més, ara l'artista té a la seva àvia en un estat de salut delicat, motiu pel qual no pot anar-la a visitar per precaució. Finalment, Kiko també ha volgut afegir: «No tinc febre, no s'alarmin però si que em trobo estrany».


Comentaris

envia el comentari