La infanta Elena amb Froilan i Victoria Federica arribant a la capella ardent de Pilar de Borbó (8-1-2020)

Preocupació per les darreres imatges de la infanta Helena, molt desmillorada

Preocupa l’estat de la germana del rei Felip

Últim adéu a la infanta Pilar a l’Escorial.  Aquest 29 de gener s’ha celebrat el darrer funeral en el seu honor al mausoleu de la Família Reial, amb la presència d’una àmplia representació política: la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, i la vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, o l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, entre d’altres.

Preocupació per la imatge de la infanta Helena

A més,  també hi ha assistit tota la Família Reial. Per la seva part, els reis Felip i Letícia han entrat a l’Escorial per la porta principal, mentre sonava l'himne d'Espanya, han saludat els fills de la infanta Pilar: Simoneta, Juan, Bruno, Luis i Fernando; i els reis emèrits, Joan Carles i Sofia. Destaca, però,  la imatge deteriorada de la infanta Helena,  asseguda al costat de la infanta Cristina,  que ha preocupat molt.

El passat 20 de desembre, la infanta Helena va celebrar els seus 57 anys i té molt poques aparicions públiques, quelcom que fa que, si pateix algun canvi, es noti molt. Aquest dimecres s’ha notat que la germana del rei Felip es fa gran i els anys pesen, sobretot tenint en compte la situació familiar. Per una banda, té molts enfrontaments amb els seus fills, Froilán i Victoria Federica. Per l’altra, sempre ha estat la nineta dels ulls del seu pare, el rei Joan Carles, però ja gairebé no el veu.

També et pot interessar...