IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Màxima preocupació per María Teresa Campos i la seva última foto

La coneguda presentadora ha tornat a visitar un hospital

María Teresa Campos no té cap projecte televisiu actualment
La salut de María Teresa Campos continua preocupant els seus seguidors | El Televisero

María Teresa Campos ha tornat a visitar l'hospital.  Aquest dilluns, 17 de gener, la presentadora ha estat fotografiada entrant en un centre mèdic acompanyada del seu inseparable Gustavo.  La família insisteix que es tractava d'una simple revisió però, la veritat, és que sembla impossible que imatges com aquesta evitin la preocupació entre els seus seguidors. 

Encara que María Teresa Campos ha demostrat estar en plena forma (se l'ha vist en la seva millor versió a 'La Resistencia'), és cert que els darrers mesos no deixa d'acumular problemes. A la seva separació, s'afegeix els constants intents sense èxits de vendre la seva casa.

A més ha de veure com les seves filles deixen de rebre els continus atacs maliciosos de certs sectors de la premsa del cor. L'última en patir-los ha estat Terelu, que veia com l'acusaven de tenir problemes amb el joc per una imatge on apareix comprant un cupó de l'ONCE. 

María Teresa Campos entrant a un hospital
María Teresa Campos torna a visitar unes urgències hospitalàries | Catalunya Diari

Una salut cada cop més delicada

La salut de María Teresa fa rebre un cop dur ara fa gairebé dos anys. Concretament, va ser el maig de 2017 quan va patir un ictus del qual encara arrossega algunes seqüeles. Fa mesos que escolta acúfens a les oïdes. Tot i haver demanat ajuda professional, no troba la manera d'aquests molestos xiulets. 

A més, amb 78 anys i el seu historial, és lògic que hagi de seguir un control mèdic exhaustiu. El que sí que és cert és que si no deixa d'acumular preocupacions, com les aparicions televisives de la seva néta, sembla impossible que pugui tornar a ser l'abans.   

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari