Primer pla d'Ana Obregón, amb posat seriós

Preocupació màxima després de l'últim missatge d'Ana Obregón: «No m'importa»

L'actriu segueix enfonsada després de la mort del seu fill i de la seva mare en un any

Ana Obregón ha tornat a publicar un punyent missatge a les xarxes socials que ha desencadenat molta preocupació entre els seus seguidors.

L'actriu segueix sense aixecar el cap després que en tan sols un any hagin mort el seu fill, Álex Lequio, i la seva mare.

El jove empresari va morir el 13 de maig de 2020 amb 27 anys després d'una dura batalla contra el càncer.

Això va deixar l'actriu completament devastada, sense ganes de seguir vivint i sense motius per a lluitar. Una idea en què ha insistit reiteradament mitjançant publicacions a les xarxes que posen la pell de gallina.

Per si no fos prou, tan sols un any després d'aquesta duríssima pèrdua, la biòloga havia de fer front a un altre comiat molt dolorós. La seva mare, que era un dels grans pilars de la seva vida, va morir als 95 anys el 22 maig d'aquest any.

«Per a Ana és un dolor terrible, sobretot perquè ella mai havia patit aquestes coses. Mai havia conegut el costat fúnebre de la vida. Ara li ve tot de cop», deia als mitjans l'exmarit de l'actriu, Alessandro Lequio, al funeral de la matriarca del clan.

Ana Obregón fa saltar les alarmes amb un missatge molt punyent

Després de perdre el seu fill i la seva mare en tan poc temps, Ana Obregón ha utilitzat el seu compte d'Instagram per a compartir els seus sentiments més profunds amb els seus seguidors. Ho ha fet per a desfogar-se i rebre l'afecte que necessita en aquesta etapa tan complicada de la seva vida.

Els seus seguidors a les xarxes s'han convertit en els seus grans aliats. Li brinden suport i força per a seguir lluitant, tot i que això no sempre és suficient per a ser feliç i tirar endavant. Així ho ha expressat ella mateixa en una de les últimes publicacions que ha fet a Instagram.

Tal com ha confessat, la pèrdua del seu fill i de la seva mare li han deixat un dolor tan immens que li impedeix tornar a ser feliç. Un sentiment que, segons explica, no li importa perdre per tota la felicitat que ja va viure quan els tenia amb ella.

«Em vau fer immensament feliç. Tant, que ja no m'importa no tornar a ser-ho mai més. Gràcies, mama... Gràcies, Aless...», escrivia en una publicació que ha acompanyat amb una fotografia molt tendra dels tres somrient i on se'ls veu molt feliços.

Amb aquestes paraules, l'actriu ha deixat entreveure que està molt lluny de tornar a ser la persona alegre i radiant que era quan els seus éssers estimats seguien amb vida. Una situació que ha provocat una allau de missatges per part dels seus amics i seguidors.

«Viu, Anna. Viu encara que et faci mal. Ells, des del cel, volen veure't viure», escrivia una usuària intentant donar raons a Ana per a seguir gaudint de la vida.

«Que bonic i ple de vida el teu fill en aquesta foto. Ningú hauria de passar el que tu has passat. Només pensar-hi, se'm trenca l'ànima. Molta força, Ana», afegia una altra seguidora com a mostra de solidaritat cap al dolor que ha patit l'actriu.

La lluita d'Ana Obregón per a tirar endavant després de la mort del seu fill i de la seva mare

Magrat el dol tan difícil que està vivint, Ana ha fet un gran esforç per a reprendre la seva vida i tirar endavant.

Obregón ha acceptat alguns projectes professionals i ha participat en alguns esdeveniments i programes de televisió que l'ajuden a trobar un nou sentit a la seva vida.

Està molt centrada en fer realitat el somni del seu fill mitjançant la Fundació Àlex Lequio, destinada a la lluita contra el càncer. Però també està oberta a continuar la seva carrera professional, que recentment se li ha reconegut amb el premi Mainat.

«Sé que aquesta nit hi ha dues persones que estarien-estan molt orgulloses de mi, no tant com jo d'ells. Per això vull dedicar aquest premi a la meva mare i al meu fill. Mama, Aless, aquest premi és per i per a vosaltres», escrivia després de rebre el guardó.