Rocío Flores, a la corda fluixa per un brot de Covid detectat molt a prop d'ella

El cercle íntim de la jove està molt preocupat per ella

Rocío Flores durant un debat de Supervivientes
Rocío Flores, a la corda fluixa per un brot de Covid detectat molt a prop d'ella | Mediaset

Rocío Flores ha sorprès tothom amb la seva nova afició. La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco ha assistit a la seva primera classe de boxa aquesta setmana en un gimnàs de Màlaga, i el seu cercle més íntim s'ha començat a preocupar, però per la boxa, si no perquè precisament a Màlaga hi ha un possible brot de Covid-19 relacionat amb una vetllada protagonitzada pels boxejadors Kerman Lejarraga i Tyson Nurse ara fa uns dies.

Així, la província va acollir diversos joves, especialment bascos, que es van desplaçar per ser testimonis d'aquesta batalla, i que alguns d'ells van mostrar símptomes lleus de Covid-19. Ara, la Conselleria de Sanitat del País Basc s'ha posat en contacte amb la federació de boxa, així com amb alguns locals d'entrenament de Marbella que poden tenir persones que van acudir a aquest esperat combat que finalment va guanyar el lluitador basc, Lejarraga.  

Moment crític per als gimnasos malaguenys

Ara, els amics i familiars de Rocío Flores, que s'han assabentat d'aquesta notícia, estan preocupats per la salut de la jove i la possibilitat que s'hagi pogut contagiar si algun d'aquests joves va coincidir amb ella al mateix gimnàs. 

Malgrat això, la filla de Rocío Carrasco està d'allò més il·lusionada amb la seva nova afició i ha volgut compartir la seva experiència amb els seus seguidors. «Els que em coneixen saben que la boxa m'encanta. Ha estat brutal, bestial... És una cosa que t'enganxa un munt», ha explicat en les seves últimes ‘stories’ d'Instagram.

Encara que no ha pogut donar molts detalls de la seva primera classe, Rocío Carrasco ha promès que intentarà gravar tots els entrenaments que fan i mostrar així la seva evolució. 

Un canvi notable des de 'Supervivientes'

Després de passar per l'última edició de ‘Supervivientes’ i perdre 16 quilos, Rocío Carrasco està imparable. La jove ha recorregut a diversos tractaments per a mantenir un físic envejable. La 'maderoterapia' l'ha ajudat a tonificar i reafirmar la pell, mentre que un tractament epigenètic li ha eliminat el greix i ha modelat la seva figura. I no únicament això, sinó que la filla d'Antonio David Flores també ha volgut passar per diverses sessions de raigs UVA i mantenir així un bronzejat d'allò més natural.

El pas pel programa més extrem de ‘Telecinco’, per descomptat, ha suposat un abans i un després en la vida de la neta més gran de Rocío Jurado.


Comentaris

envia el comentari