INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Preocupació per l'estat de salut del fill de Bertin Osborne

Kike ha estat de nou ingressat a l'hospital
Bertín Osborne
Bertín Osborne ha parlat en diversos mitjans sobre la malaltia del seu fill | GTRES

Sembla que la vida de Bertín Osborne segueix patint contratemps i ara se li suma un més i aquest, d'especial importància. El seu fill de dotze anys Kike, que pateix una paràlisi cerebral, a causa de una infecció per Listèria, ha hagut de tornar a passar pel quiròfan en les últimes hores.

Aquesta última visita a la clínica ha consistit en diverses intervencions als peus, genolls i el maluc dret i hauria sortit tot com s'esperava. També val a dir que aquest tipus de cirurgies són constants en la vida del petit i que segons els seus pares, Bertín i Fabiola, les afronta amb molta força i valentia.

Segons Jaleos, aquesta setmana Kike també hauria reemprés el tractament anomenat Lokomat i que realitza des de la Fundació Nipace Guadalajara. L'objectiu d'aquest procés es recuperar la massa muscular i també reforçar les millores que es poden donar entre els infants i adolescents amb paràlisis cerebral.

Bertín Osborne i Fabiola molt implicats amb la causa

Des de la Fundació Bertín Osborne, la parella donen suport a famílies amb nens que pateixen paràlisis cerebrals. Entre altres tasques, donen orientació de tota mena i ajuden a desenvolupar projectes de millora amb els tractaments que es van descobrint.

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari