Preocupació per la salut del pare d’Irene Rosales després de la mort de la seva dona

Fa 17 anys que el seu pare lluita contra un tumor cerebral

Irene Rosales amb el seu pare, Kiko Rivera i la resta de la família a l'enterrament de la mare de Rosales (07-02-2020)
El pare d'Irene Rosales va mostrar un preocupant aspecte al funeral de la seva dona | G3

Irene Rosales es troba afrontant un dur moment en la vida de tota persona: la mort de la seva mare. Si bé la sogra de Kiko Rivera feia mesos que estava «malalta», com ja havia anunciat Rosales, això no ha servit per disminuir el dolor. 

Mayte González, mare d'Irene Rosales, feia anys que convivia amb una malaltia i el seu estat de salut sempre havia estat delicat. Tot i això, la dona del DJ encara té una altra preocupació: el seu pare, qui també lluita contra una llarga malaltia

El pare d'Irene pateix un tumor cerebral des de fa 17 anys 

A la pèrdua de la seva dona i el pilar de la família, el pare d'Irene lluita des de fa 17 anys contra un tumor cerebral. Feia mesos que la exconcursant de ‘GH VIP Dúo’ va apartar-se del focus argumentant que la seva família estava passant «un delicat problema de salut».

Les alarmes van saltar quan al tanatori va arribar Irene amb el seu pare. Tots ells amb cares d’haver plorat tot el dia, van entrar al recinte per donar-li un últim adéu a la mare de la família. Tot i això, es va poder veure com el seu pare presentava un aspecte preocupant, a més de necessitar ajuda per caminar.

Irene Rosales arribant al funeral de la seva mare amb el seu pare (07-02-2020)
El pare de Rosales havia de caminar amb ajuda durant el funeral de la seva dona | G3

Aquest dur cop no serà fàcil de superar ni per Irene Rosales ni pel seu pare. Ambdós hauran de treure forces per continuar amb la seva vida, així com per assegurar-se que el sogre de Kiko Rivera es recupera lentament d’aquesta malaltia.

La família també comptarà amb el suport del ‘clan Pantoja’. A l’enterrament s’ha pogut veure un Kiko Rivera destrossat, clarament afectat per aquesta mort. Allà també ha aparegut Isabel Pantoja, qui ha volgut mostrar l’estima que li tenia a la seva nora i donar tot el suport necessari a la família.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari