Preocupació a 'Sálvame' per l'estat de salut de Kiko Matamoros

Ha estat enxampat de festa diverses nits des de la seva traumàtica separació
Kiko Matamoros, en arxiu | CatalunyaDiari.cat
 

Kiko Matamoros travessa un moment d'allò més crític. Des que es va separar de Makoke, el col·laborador de múltiples programes de Telecinco sembla haver perdut el rumb i els seus companys a 'Sálvame' han mostrat obertament la seva preocupació. Segons aquests, de fet, Matamoros podria estar duent la seva vida de solter —amb tot el que això comporta— al màxim i això tindria una sèrie de conseqüències mèdiques. 

 

Tant és així que Matamoros estaria posant en risc la seva salut i, així mateix, asseguren que estaria obviant totes les recomanacions mèdiques que li van fer en el seu dia, quan van examinar-li el cor. Cal esmentar, en aquest sentit, que Kiko Matamoros ha estat enxampat de festa diverses nits des de la seva traumàtica separació.

  

 

L'accelerat ritme de vida Kiko Matamoros 

No és cap secret que Kiko Matamoros està abonat a un ritme de vida d'allò més trepidant. Per això mateix, companys seus com María Patiño, Kiko Hernández i Kike Calleja van mostrar la seva inquietud en assegurar que «Kiko em fa por, està molt malament», «està fet una 'merda', fa una setmana que no dorm» o «la gent que l'estima està molt preocupada».

 

El doctor Joaquín Figueroa, habitual al plató de 'Sálvame', va comentar: «Que deixi estar els excessos, no l'estan afavorint gens. Presenta uns indicis de comportament molt dolents».

 

 

Esteban surt en defensa de Kiko Matamoros

Belén Esteban, de fet, sempre ha estat una gran defensora del col·laborador de 'Sálvame'. Per això mateix, doncs, aquesta va optar per sortir al pas de les crítiques i demanar que deixessin fer. «Deixeu-li fer la seva vida», va clamar Esteban mentre d'altres companys com Kiko Hernández o María Patiño estaven debatent sobre la salut del tertulià.