IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Preocupació entre els seguidors de 'GH 4' perquè Charlotte Caniggia està «massa prima»

La noia ha relatat l'extens llistat d'operacions a les quals s'ha sotmès

Charlotte Caniggia, en una imagen actual
Charlotte Caniggia, en una imatge actual | Instagram

Charlotte Caniggia es va erigir com una de les principals estrelles de la quarta edició de ‘Gran Hermano VIP’ l'any 2016. La jove, de 23 anys i d'origen argentí, que va causar sensació entre els fans del programa per la seva indiscreció i exultant actitud. 

Dos anys després, però, aquesta ha tornat a saltar a la palestra informativa. Molt activa a les xarxes socials —té més d'un milió de seguidors a Instagram— aquesta va penjar una fotografia on va sorprendre, i molt, a tots els seus seguidors. Tot i això, el seu canvi físic ha provocat que molts es preguntessin pel seu estat de salut. Les xarxes, de fet, han expressat reticentment que aquesta està «massa prima»

Les operacions, el detonant 

Charlotte Caniggia sempre ha parlat sense embuts. En aquest context, mai ha tingut objeccions a reconèixer que està molt prima i que aquest canvi es deu a l'estricta dieta que segueix.  

«No vaig al gimnàs, de cap manera. No m'agrada anar-hi. Prefereixo operar-me! Em treuen el greix i ja està», va confessar la jove argentina.

Charlotte Caniggia, durante su etapa en 'Gran Hermano VIP'
Charlotte Caniggia, a 'Gran Hermano VIP' | Mediaset

Sense deixar la seva argumentació, aquesta va aclarir que a Puerto Madero, barri de Buenos Aires on resideix, sempre veu «un munt de gent corrent a la nit». Tot i això, lluny de ser un estímul, aquesta explicava: «Què els passa en el cap? Prefereixo fer altres coses»

El seu brutal canvi

«Ara estic més prima perquè no estic prenent alcohol. No és que fos alcohòlica... però m'agrada gaudir-ne», va admetre l'argentina en parlar del canvi físic que es podia veure a les imatges. 

Així mateix, aquest va revelar que el motiu principal del seu impressionant canvi físic és conseqüència directa de les contínues intervencions a les quals s'ha sotmès. 

Charlotte Caniggia, de fet, va optar per explicar: «M'he fet una liposucció, m'he retocat el nas i m'he fet reducció de pit». No obstant això, no es descarta que pugui operar-se altres parts del cos al llarg dels pròxims anys.


Comentaris

envia el comentari