Ortega Cano durant la Feria Taurina del Pilar (14-10-18)

Preocupació per la nova i sorprenent imatge d'Ortega Cano

Feia mesos que no es podia veure al torero en públic i el nou seu aspecte ha augmentat la preocupació per la seva salut

Fa mesos que José Ortega Cano no es deixa veure públicament. Si bé el passat mes de setembre anunciava que tornava a torejar als seus 65 anys, el cert és que el vidu de Rocío Jurado no posava davant les càmeres des de feia mesos.

La vida de Ortega Cano va fer un gir l’any 2011, quan  a causa de l’accident que va treure-li la vida a Carlos Parra va ser condemnat a presó.  Tot i així, Ortega Cano ha volgut superar la situació i fins i tot va assegurar que volia tornar a treure's el carnet de conduir. A més, també va celebrar una boda secreta amb Ana Maria Aldón, el que suposava un punt i a part pel torer, que volia tornar a iniciar la seva vida.

Preocupació per la salut d'Ortega Cano

Precisament amb la seva dona ha acudit a Madrid per atendre l'estrena de la pel·lícula ‘La Suite Nupcial’. Allà s’ha pogut veure un Ortega Cano amb una expressió facial trista, apagada i cansada, el qual no reflectia una bona salut del pare de Gloria Camila.

José Ortega Cano a la premiere de 'La Suite Nupcial' a Madrid (09-01-2020)
Ortega Cano ha preocupat els seus seguidors amb el seu desmillorat aspecte físic | G3

Aquesta imatge sorprèn, en especial, per l’aspecte que sempre havia mostrat el torer davant les càmeres.  Durant els últims anys se’l podia veure tintat, arreglat i amb un estilisme més juvenil. Ara, la imatge que va projectar va fer saltar totes les alarmes pel seu estat de salut.

Els problemes personals que arrossega la seva família també estan afectant el vidu de Rocío Jurado, que té una especial preocupació per les addiccions del seu fill, José Fernando. A més, la seva filla Gloria Camila ha trencat la llarga relació que compartia amb Kiko Jiménez i es troba en una nova relació, fet que ha acaparat l’atenció de les càmeres a la recerca d’una opinió del seu pare sobre aquest nou amor.

José Ortega Cano amb la seva dona a la premiere de 'La Suite Nupcial'
Ortega Cano amb la seva dona, Ana Maria Aldón, a l'estrena de 'La Suite Nupcial' | G3

També et pot interessar...