Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

La preocupant imatge d'Ortega Cano després dels rumors de divorci

Sembla que Ortega Cano no està vivint un bon moment personal

Ortega Cano fa mesos que es troba vivint una etapa molt complicada a la seva vida personal.

 

I és que ha tingut seriosos problemes de salut i ha vist que la seva imatge quedava en dubte amb la docusèrie de Rocío Carrasco. A més, el programa Montealto també ho ha deixat en evidència en demostrar que ha canviat la seva actitud respecte a l'exparella de Rociíto.

Per si no n'hi hagués prou, ara han sorgit informacions que indiquen que podria estar a punt de divorciar-se d'Ana María Aldón. Unes informacions que han aparegut després de les últimes declaracions de la seva dona, que el tenen realment preocupat. Bona mostra que això li està passant factura és la darrera fotografia que n'hem vist.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
Podria perillar el matrimoni d'Ortega Cano i Ana María Aldón | GTRES

 

Ortega Cano i la possible de separació

El torero té moltes preocupacions, per la seva salut i pels conflictes familiars, però el que el té especialment intranquil és el seu matrimoni. Sembla que no està passant un bon moment amb la seva dona i això ha fet saltar les alarmes de la separació.

Ana María ha revelat la situació tan complicada que travessa amb Ortega Cano i ho ha fet al programa Viva la Vida, on col·labora. Allí ha confessat: «Jo tinc ganes de sortir, de divertir-me, d'entrar, d'anar-me'n a la fira, al Rocío, a la Setmana Santa. Però ho dic i no fa efecte, jo ja no sé de quina manera dir-ho».

A això ha afegit: «Fa deu anys que estem junts i jo espero que en algun moment sigui el meu moment. Hem passat etapes molt dolentes i jo hi he estat. I espero que arribi l'instant en què gaudim, sortim, entrem i visquem la vida».

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón ha reconegut que no viu el seu millor moment amb Ortega Cano | Mediaset

De la mateixa manera, després de retreure amb aquestes paraules al seu marit la vida avorrida que porten, li ha criticat una mica més. Ha recordat quan ell va declarar públicament l'amor que sentia per la que havia estat la seva dona, Rocío Jurado. Aldón sobre això ha exposat: «Aquest va ser un punt en què et planteges moltes coses».

«Estem venerant una persona que, malauradament, fa molts anys que no hi és. I per als que tenim al costat, no tenim res? A partir d'aquí hem continuat vivint i tirant endavant. Com també ha estat el tema de la docusèrie perquè això ha anat fent efecte».

Fins a tal punt ha arribat la seva situació que ha reconegut: «Els darrers mesos del 2021 han estat molt durs per a mi. M'he vist una altra vegada al pou de la depressió i no em dona la gana, no vull caure-hi per ningú».

Ortega Cano, especialment enfonsat per la situació

Totes aquestes afirmacions han deixat de manifest que Ana María està desencantada i avorrida en el matrimoni. I això ha suscitat que es torni a parlar de ruptura, i per això ha estat preguntat Ortega Cano. Europa Press és qui ho ha volgut entrevistar sobre l'assumpte i l'ha abordat a la sortida d'un centre comercial.

Ell no ha volgut dir res sobre això, però la seva imatge ha deixat clar que la situació és difícil i l'està afectant. Així, se l'ha vist més seriós que mai i amb un aspecte decaigut, fet que preocupa els seus éssers estimats.

Ortega Cano intentant passar desapercebut
Ortega Cano ha aparegut més seriós i decaigut que de costum | Europa Press

 

La filla d'Ortega Cano parla per ell

Encara que el torero no ha volgut manifestar-se sobre el que havia dit Aldón, qui sí que ho ha fet ha estat la seva filla gran, Gloria Camila. Aquesta ha aprofitat el seu lloc de treball a Ya son las ocho per comentar el que va passar amb aquella.

Així, ha afirmat: «No comparteixo que doni aquestes opinions públicament perquè crec que les coses que passen a casa es queden a casa. Entenc el que vol dir, però vaig veure companys alegres d'escoltar aquest tipus de titulars. No és la millor etapa ni del meu pare ni de la família en general».

«Ell és una persona a qui no li agraden les polèmiques i que ho sent tot molt. Si es parla del tema de la meva mare és perquè els programes treuen aquesta informació del matrimoni amb el meu pare. Ana ha tingut el seu moment i el seu lloc i tenen un nen preciós que és el meu germà petit i que és per menjar-se'l».

Després ha afegit sobre Ortega Cano i Aldón: «Van al futbol els caps de setmana per veure'l, esmorzaran o berenaran. Però no passa res perquè en algun instant de la vida caigui un d'ells per reconstruir-se a un mateix».

Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila
Gloria Camila ha volgut ajudar el seu pare | Catalunya Diari

De la mateixa manera, ha volgut tancar les xerrameques i ha negat un divorci. Ha aclarit que no hi ha crisi, que veu el matrimoni bé i que tirarà endavant.