El preocupant missatge de Bibiana Fernández en el seu moment més complicat

L'actriu ha fet saltar les alarmes entre els seus fans amb la seva última publicació
Imatge de Bibiana Fernández. | Cedida

 

Tot i que el Nadal està molt a la vora i per a molts és època d'il·lusió, Bibiana Fernández passa per un dels moments més amargs de la seva vida. Les seves últimes publicacions a les xarxes socials així ho han demostrat, creant a més molta alarma entre els seus seguidors, que no han trigat a enviar-li missatges de suport i afecte.

 

«Gràcies per tant amor a aquest cor trencat», escrivia al costat d'una imatge del seu gos en la qual continuava: «Dues vegades en un mateix any és molt fins i tot per a mi, però mamà pertany a una espècie rara, com les bones trapezistes treballa sense xarxa. Aquest múscul es recupera, aquí haig de tirar de memòria per donar-li repòs al meu cos». 

 

I és que aquest 2017 no ha estat un any gens fàcil per a l'actriu a causa de les pèrdues de dues persones molt importants de la seva vida: la model Bimba Bosé, que va morir al gener, i el dissenyador David Delfín, que va perdre la vida al juny i a qui l'ex concursant de 'Masterfchef' estava molt unida.

 

 

La seva actuació més difícil

Aquest cap de setmana passat, a més, Bibiana i Alaska van haver de fer front a la seva actuació més complicada, que va tenir lloc a Barcelona. «Fa sis mesos que estàvem en l'escenari de València quan ens va arribar la notícia de la mort de David Delfín», escrivia la cantant en el seu perfil de Instagram.

 

Aquell dia, el grup d'amics va haver de viure des de la distància la pèrdua d'una persona molt estimada per ells i continuar amb l'espectacle, ja que en lloc de suspendre les funcions programades van decidir seguir endavant, retent-li homenatge al final de l'obra que interpreten, 'L'amor és a l'aire'.

 

Un recuerdo cada sábado

Han pasado ya seis meses de aquel 3 de junio y lejos de pasar página, Bibiana y sus amigos viven aferrados a la memoria del diseñador. En el caso de la actriz, casi cada sábado le explica cómo le ha ido esa semana sin su presencia a través de las redes y de vez en cuando, publica conmovedores mensajes para recordarle. 

 

 

«Hola amor buenos días, dormí con la calefacción estropeada y estoy congelada, me quedaría ahí resguardada en tu regazo, abrazados 10 años, sin exagerar. Estoy blandita y echo de menos tus mimos, tus besos, tus abrazos», escribía el pasado fin de semana con una imagen junto a David Delfin. 

 

Comentaris