Primer pla del cantant espanyol Miguel Bosé

Miguel Bosé apareix a una televisió de Mèxic i el seu estat encén les alarmes

Miguel Bosé preocupa els seus seguidors després de la seva última aparició a 'La Voz'

Miguel Bosé ha fet saltar les alarmes i segueix preocupant als seus més fidels seguidors. Actualment, treballa de 'coach' a 'La Voz México'. I ha sigut la seva forma de parlar en una de les seves aparicions la qual ha fet preocupar.

L'audiència del programa mexicà ha denunciat la forma de sortir a l'escenari de l'artista espanyol. Veuen en ell un físic feble, cantant les seves cançons en 'playback' i amb una veu realment estranya.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El 'coach' s'ha erigit en un dels artistes més polèmics dels últims anys, com s'ha comprovat en moltes ocasions. Bé sigui per les seves declaracions a favor del negacionisme sobre la pandèmia de la Covid o pel seu estat de salut.

Malgrat tot, la tornada als platós de Bosé a 'La Voz' va generar un gran enrenou entre els usuaris de les xarxes socials. No van ser pocs els qui van assegurar que al fill de Lucía Bosé no se l'entenia bé. I és que la seva veu amb prou feines podia sentir-se.

El cantant espanyol ofereix una preocupant imatge a 'La Voz'

«A Miguel li està passant el que a José, és una llàstima», va publicar una usuària a Twitter. A més, la 'tuitera' feia una comparació amb l'anomenat 'Príncep de la cançó', qui va perdre la seva veu a causa dels seus problemes amb l'alcohol.

D'altra banda, en el seu nou treball a la televisió, l'espanyol fa de 'coach'. A més, hi treballa al costat d'artistes com a Edith Márquez, María José i Jesús Navarro de Reik, per buscar al millor cantant mexicà.

El programa, a més de dur a terme la seva principal comesa, també fa actuacions en directe dels 'coach'. I en el seu retorn a la televisió, Bosé va cantar 'Nada particular'.

Però la seva manera d'executar el seu tema va provocar certa alarma entre els seguidors del programa. Així mateix, alguns d'ells van denunciar que el cantant estava fent 'playback' de forma descarada.

D'aquesta manera, van retreure-li el seu comportament en directe a través de diferents missatges a través de les xarxes socials, especialment a Twitter. «'Playback' en un programa que té per títol 'La Voz' és faltar-li al respecte a tots. Millor que no canti, entenem qui és i per què hi és, però si no té veu que no faci 'playback'».

Aquesta és una mostra d'altres missatges publicats per diferents 'tuiters' a les xarxes socials.

Fa quatre mesos, alguns mitjans mexicans havien donat la veu d'alarma a l'hora de publicar que el cantant es trobava en un preocupant estat de salut. Però, per si no n'hi hagués prou, la seva primesa amb prou feines el deixava ficar-se dret, pel qual era rara l'ocasió que sortia de casa.

Els últims cops que va rebre el fill de Lucía Bosé

Finalment, tot es va quedar en un rumor i el cantant ha tornat als platós de forma sorprenent. Malgrat això, ara el gran problema és la seva veu.

I és que sens dubte, ha deixat gelats als milions de fans que té arreu del món. Darrerament, el cantant ha hagut de viure diversos episodis dolorosos, com la mort de la seva mare Lucía, a causa del coronavirus. A més, també va perdre fa anys a la seva neboda Bimba, i es va separar de Nacho Palau, a més del litigi pels seus fills.

A l'abril va oferir una polèmica entrevista a Jordi Évole, que es va gravar a la Ciutat de Mèxic. En la citada xerrada, molts es van posar les mans al cap per les seves opinions.

El cantant seguia afirmant en el programa 'Lo de Évole' que el coronavirus és una mentida ideada pels més poderosos de la planeta.

Ara, després de veure'l en un estat de salut bastant deficient, són molts els qui es preocupen per ell. Així doncs, veure si el cantant aconsegueix oferir una imatge més saludable per evitar especulacions sobre el seu estat.