rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

La presència de la infanta Cristina al funeral del pare de Joan Carles podria ser el motiu de l'empipament de Letícia

La reina Letícia va impedir que Sofia es fes una foto amb les infantes
Imatge d'arxiu de la reina Letícia. | Cedida

 

Aquest passat diumenge, 1 d'abril, la reina emèrita Sofia volia fer-se una foto amb les seves nétes, les infantes Elionor i Sofia, a la sortida de la catedral de Palma, després de gaudir de la popular missa de Pasqua. 

 

No obstant això, i en veure-ho, la reina Letícia es va posar davant d'elles, impedint que Sofia es fes una foto amb les seves filles. Tanmateix, i en veure aquesta tensió entre sogra i jove, la princesa Elionor va apartar la mà de la seva àvia que intentava acaronar-la. 

 

El que no sabia Letícia és que l'escena estava sent gravada per una de les càmeres presents i que les imatges acabarien circulant per les xarxes socials. Així doncs, i després que les imatges sortissin a la llum aquest passat dimarts, 3 de març, ara tothom es pregunta per què Letícia va actuar d'aquesta manera contra la mare del rei Felip VI. 

El motiu de l'empipament de Letícia

En aquest context, algunes fonts senyalen que el motiu de l'empipament de Letícia podria ser que culpa Sofia que aquest dimarts la infanta Cristina acudia al funeral del pare de Joan Carles I a El Escorial. 

 

De fet, la periodista Pilar Eyre ha sigut la primera a parlar d'aquesta teoria i senyala que la reina Letícia s'hauria cobrat la seva venjança amb la seva sogra davant de les càmeres.

 

I és que cal recordar que des que va esclatar al cas Nóos, els reis han mantingut les distàncies amb la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. Així doncs, no seria estrany pensar que la voluntat de Sofia d'estar a prop de la seva filla hagués encès Letícia. 

Sofia no pot veure les seves nétes

Segons informen alguns periodistes experts en temes relacionats amb la Casa Reial com Peñafiel, la reina Sofia és la que ho està passant més malament amb aquesta mala relació que manté amb la seva jove, ja que no veu a les seves nétes: «No sé ni com estan. No les veig mai. No em deixen veure-les. Jo que visc al costat i no puc anar a casa seva», lamentava Sofia. 

 

D'altra banda, les reaccions al vídeo de la discòrdia no s'han fet esperar i una de les primeres a pronunciar-se ha estat Marie-Chantal de Grècia, qui ha comentat: «Cap àvia mereix aquest tipus de tracte. Letícia ha ensenyat la seva veritable cara».

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris