Los colaboradores de 'Zapeando' en La Sexta

Atresmedia es carrega una de les presentadores catalanes top de La Sexta i Antena 3

Atresmedia ha decidit no renovar el contracte de llarga durada d'un dels rostres més visibles de 'Zapeando'

Anna Simón  canvia de rumb professional, i ha decidit no renovar el seu contracte de llarga durada que l'ha unit durant 11 anys a Atresmedia TV.

 

La barcelonina va començar la seva trajectòria com a col·laboradora a Atresmedia amb el programa de sobretaula 'Otra movida' a Neox, i des de llavors ha passat per 'Así nos va' i 'Zapeando', programa en el qual exerceix de col·laboradora  actualment.

 

Durant tot aquest temps, també ha participat ocasionalment en altres programes de la cadena com 'Tu cara me suena', 'Me resbala', o les campanades d'Antena 3  que va presentar el  2013 i 2014.  A més a més,  Simón  també ha participat en alguns programes de TV3.

 

Una decisió de mutu acord

La decisió de no seguir amb la relació empresarial s'ha acordat de forma conjunta, tal com han afirmat des d'Atresmedia:   «S'ha decidit de mutu acord que ja no tingui contracte amb la cadena perquè no té projectes grans a curt termini».

 

Però això no comporta que la catalana se'n vagi d'Atresmedia, de fet, té previst substituir a Dani Mateo com a presentadora de 'Zapeando'  aquest estiu quan el presentador estigui de vacances. A més, podria seguir col·laborant en el mateix programa a partir de la tardor, però contractada des de la productora del programa, Globomedia, com passa amb la gran majoria de col·laboradors i amb el mateix presentador de l'espai.

 

Com que no tindrà contracte amb la cadena, Anna Simón podria treballar també per a altres televisions, ja que el contracte que la unia a Atresmedia li demanava exclusivitat i no li permetia aparèixer en altres cadenes, com per exemple a TV3. De fet, cal destacar que el grup li va concedir un permís especial a la col·laboradora en tractar-se d'una televisió d'àmbit regional.

 

De moment, Simón estaria estudiant diverses propostes de cara a la temporada vinent, però encara no s'hauria decidit per cap. El que està clar és que la catalana ha decidit canviar d'aires i començar una nova aventura professional.