Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una presentadora de Telecinco a Albert Rivera: «Vull ser la teva novia!»

Després de sortir a la llum la seva ruptura, Alba Carrillo s’ofereix per ser la nova parella del líder de C’s
La model Alba Carrillo es declara a Albert Rivera | Instagram Alba Carrillo

 

Albert Rivera s’ha convertit en un dels protagonistes dels programes del cor de Telecinco. Recentment va sortir a la llum que el president de C’s va trencar amb la seva parella, Beatriz Tajuelo, després de quatre anys i ara la premsa rosa vol relacionar-lo amb qui sigui mentre continuen preguntant-se si a la ruptura hi va haver o no una tercera persona.

 

Quan a ‘Ya es mediodía’ van donar la notícia de la ruptura d’Albert Rivera, la seva col·laboradora, Alba Carrillo, no va dubtar cap moment en oferir-se a ser la seva nova parella. Fins i tot va mencionar els seus noms junts per veure com sonaven, «Albert i Alba». A més a més, al programa van recuperar unes declaracions del polític: «Si lligava molt? Em defensava, no em queixaré. I qui va tenir, va retenir». I a continuació, l’ex de Fonsi Nieto i de Feliciano López va mostrar com fa les genuflexions: «Jo ja em veig a Moncloa».

 

Telecinco esborra l’evidència

Albert Rivera hauria tallat amb la seva parella, Beatriz Tajuelo | Cedida

 

La col·laboradora de Telecinco va continuar deixant clara la seva opinió respecte al de C’s: «Albert i Alba, doble A. M’encanta. I és escorpió. M’encanta, són hipersexuals». Per si encara no havia quedat clar, Carrillo va assegurar: «Em veig de Primera Dama. Puc ser la novia d’Albert Rivera. No us fiqueu amb el meu futur marit». En aquest punt, un company la va aturar dient que «el pobre home ho està passant molt malament», però Isabel Rábago va acabar afirmant que «molt malament no ho està passant», ja que «no li falten pretendentes».

 

Un episodi que Telecinco ha esborrat de la seva pàgina web com i del Twitter, on apareixia Alba Carrillo presentant-se com a xicota d’Albert Rivera, potser per por a la seva reacció. Cal destacar que ningú ha explicat perquè el líder de C’s ha trencat amb Beatriz Tajuelo, però van separar-se el passat mes de novembre després de quatre anys de relació i d’haver aparegut en públic. Una parella que va sorgir després que Rivera se separés de la seva dona i mare de la seva única filla, Mariona Saperas, després de deu anys.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris