Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tomàs Molina, meteoròleg de TV3

Els rapers Sr. Chen i Lildami acompanyaran Tomàs Molina en les campanades de TV3

El meteoròleg ja va ser un dels presentadors de la nit de Cap d'Any a la televisió pública catalana

Tomàs Molina, meteoròleg de TV3
Tomàs Molina repetirà enguany com a presentador de les campanades de TV3. | Instagram

A poc més de 40 dies per la nit de Cap d'Any, es van coneixent quins seran els presentadors i presentadores de les campanades en les diferents televisions que componen la graella. Així, fa pocs dies es va confirmar que Ana García Obregón acompanyaria Anne Igartiburu en les campanades de TVE, que com és tradicional es faran des de la Puerta del Sol de Madrid. Antena 3 repetirà aposta amb la ja habitual Cristina Pedroche, acompanyada d'Alberto Chicote, mentre que Telecinco encara no ha confirmat oficialment quins presentadors escollirà, amb Isabel Pantoja i Bertín Osborne com a noms que s'han posat sobre la taula.

A casa nostra, aquest dimecres s'ha conegut quins seran els protagonistes de les campanades de TV3, que enguany ha optat per una revolució. Així, segons ha avançat aquest matí 'Nació Digital', els cantants de trap Sr. Chen i Lildami acompanyaran el meteoròleg Tomàs Molina com a presentadors en la darrera nit de l'any. Ha estat el cantant Sr. Chen qui ha confirmat la notícia al citat mitjà.

Així, TV3 ha optat per donar un cop de timó, repetint aposta amb Tomàs Molina, que ja va ser un dels presentadors de les campanades de l'any passat, juntament amb Toni Cruanyes i Maria Fernàndez Vidal. El meteoròleg s'ha convertit en una icona pels meus joves, gràcies al que ell anomena 'Truquets Molina', i la televisió pública catalana ha apostat per acompanyar el meterèoleg de dos rapers.

Qui són els dos rapers que acompanyaran Tomàs Molina?

Sr. Chen, nascut a Rubí i de nom real Martí Mora Julià, és un productor i cantant de rap, trap i hip hop, amb una trajectòria de 15 anys en el món de la música. Va publicar el seu primer disc en solitari l'any 2018 i durant el 2019, en un projecte conjunt amb Lildami, va aconseguir diversos guardons, com el Premi Enderrock o el Premi Cerverí.

Per la seva part, el terrassenc Damià Rodríguez, conegut artísticament com a Lildami, es va donar a conèixer el 2014 i és un dels col·laboradors del disc de la Marató de TV3 d'aquest 2020, que enguany està dedicada a la Covid-19. Lildami és l'impulsor del Festival Maleducats, el primer festival de música urbana de Catalunya, que celebrarà l'any 2021 la seva primera edició.