El president de Vueling diu que l'aeroport del Prat no creix «perquè no es pot passar per on viu Messi»

Ho ha dit el president de la companyia en una conferència

El president de Vueling, Javier Sánchez-Prieto
El president de Vueling, Javier Sánchez-Prieto | Twitter

El president de la companyia Vueling, Javier Sánchez-Prieto, ha assegurat que el fet d'obrir una nova terminal a l'aeroport del Prat seria una bona forma de gestionar passatgers a terra, però que això hauria d'anar acompanyat d'un augment dels moviments a les pistes.

  

Sobre aquesta segona mesura ha dit que no es pot fer perquè es troba limitada, i, segons ell,no per qualsevol cosa, sinó que ho està, ni més ni menys,per la casa de Leo Messi. Així ho ha donat a entendre en una conferència a Esade feta per parlar sobre el creixement de Vueling.

Una limitació ambiental 

En el moment en què es parlava sobre les possibilitats de millora de l'aeroport del Prat el president de l'aerolínia Vueling no ha dubtat a mencionar el jugador blaugrana. Ha assegurat que si la capacitat de les pistes no augmenten és «perquè no pots passar per on viu Messi».

Imatge de la casa de Lionel Messi a Castelldefels
Imatge de la casa de Lionel Messi a Castelldefels | Cedida
 
 
Amb aquesta frase ha volgut fer referencia a una restricció mediambiental que hi ha a la zona on viu el 10 del Barça, una urbanització de Castelldefels, a tocar de Gavá i molt a prop de l'aeroport. A causa de una restricció feta a la zona, el nombre d'operacions per hora a les pistes no es poden augmentar.
 
 
El president de Vueling ha afirmat que és una cosa que «no passa a cap lloc del món». Sembla però, que Messi no té res a veure amb aquesta falta de creixement de l'aeroport, i és que la limitació que té el Prat és de caràcter oficial.

Precisament, han estat molts els usuaris de Twitter que han volgut deixar aquest fet clar, i donar també la seva versió dels fets, assegurant que és normal que la limitació estigui vigent, perquè «era impossible viure amb el soroll que provocaven els avions».


Comentaris

envia el comentari