Presó per a una dona per maltractar i matar la seva gossa

Els veïns van trobar l'animal a un contenidor d'escombraries
Els fets van tenir lloc el desembre del 2015 | Cedida

 

Un jutge de Sabadell ha imposat una pensa de sis mesos de presó a la dona que va maltractar i matar la seva gossa el passat desembre del 2015. Segons informa el portal 324, uns veïns de Castellar del Vallès van trobar la gossa greument ferida a un contenidor d'escombraries, on agonitzava plena de sang i amb clars signes d'haver patit maltractaments. La protectora Caldes Animal, amb la col·laboració de l'Associació per la Defensa d'Animals de Castellar del Vallès, van fer-se càrrec del cas i van denunciar la dona per maltractament.

La gossa va ser traslladada a l'hospital de Granollers, però va morir cinc dies després a causa de la brutal pallissa que havia rebut prèviament. La principal lesió era a la columna i l'havia deixat paraplègica. A més, també presentava dos talls grans al coll fets amb un ganivet. 

 

La dona denunciada ha reconegut la seva culpabilitat al jutjat de Sabadell a canvi d'evitar la pena màxima a la qual s'hauria pogut enfrontar, que era de divuit mesos de presó. La condemnada, llavors, no haurà d'entrar a la presó perquè el càstig que se li imposa és menor a dos anys i no té antecedents. Haurà, això sí, de mantenir-se allunyada dels animals durant els tres anys vinents.