ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

La reina Sofia hauria tingut tres pretendents durant el seu matrimoni

El periodista Jaime Peñafiel revela els secrets de la reina emèrita al llibre 'Els 80 anys de Sofia’

Imagen de don Juan Carlos y doña Sofía
Joan Carles I i la reina Sofia haurien passat diversos problemes | El Mundo

Joan Carles I i la reina emèrita Sofia han passat un matrimoni ple de controvèrsies i de moments convulsos. Qui no coneix, de fet, les històries del monarca amb Corinna o el seu controvertit viatge a Botswana per caçar elefants. Sofia, per contra, sempre s'ha erigit com una figura modèlica dins la monarquia i mai ha protagonitzat cap escàndol equiparable als del seu marit. 

Ara, però, ha sortit a la llum que la reina emèrita podria haver seguit els passos del seu marit, ja que hauria comptat amb diversos pretendents de pes. 

Sofia, la reina més desitjada

La polèmica ha esclatat gràcies a la darrera exclusiva del periodista Jaime Peñafiel. Aquest, expert en assumptes de la Casa Reial i que sempre s'ha definit com 'juancarlista', publicarà pròximament el seu darrer llibre 'Els 80 anys de Sofia’, on revela els secrets més ben guardats de la monarca.

Peñafiel, al fil de la seva presentació, ha garantit que Sofia és «una dona culta i encantadora» però, tot i la seva condició de casada, sempre ha tingut molts pretendents.  

La reina Sofía junto a sus nietas hace unos años
La reina Sofia hauria tingut diversos pretendents | CatalunyaDiari.cat

 

Qui són els pretendents de Sofia?

El primer hauria estat Enrique de la Mata. Segons Peñafiel, qui va ser Ministre de Relacions Sindicals fins al 1977 i Diputat en les Corts Generals fins a 1992, mai va ocultar la seva fascinació per l'esposa del rei Joan Carles.

El segueix en aquesta llista el senyor Federico Mayor de Zaragoza, Ministre d'Educació i Ciència fins a l'any 1982. Aquest, que també va ser Director General de la Unesco, també hauria estat molt pendent de Sofia, mentre estava casada amb el rei emèrit.                                    

Finalment, la darrera figura és internacional: Muhammad Yunus. El Premi Nobel de la Pau també va anhelar estar amb Sofia, tot i que aquesta sempre s'hauria mantingut fidel a Joan Carles. 


Comentaris

envia el comentari