IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya estrena el confinament per municipis amb 5.413 nous casos de coronavirus en un dia

Primark ven uns botins gairebé idèntics a uns de Saint Laurent per només 3 euros

Són unes sabates de taló de bloc en color or

Los botines de Saint Laurent
Imatge dels botins de YSL| Net-a-porter

 

Saint Laurent ha posat a la venda uns botins daurats, molt apropiats per a aquest Nadal, en un color oro ideal per lluir-ho a les festes. Ara, la conegudíssima marca ‘low-cost’ Primark, ha creat un disseny pràcticament idèntic que es pot comprar per més de 700 euros menys que els originals de la firma de luxe.

El parell de sabates del dissenyador de moda té un color únic, l'or, i un taló en bloc, encara que una mica més fi de l'habitual. Els botins que es venen en Primark són del mateix color encara que tenen un detall d'un to semblant al platejat en la part davantera, a més d'un taló en bloc una mica més gruixut. Pel que fa a la resta de la peça els dos parells de botins són pràcticament iguals.

Arrasaran per Nadal

Aquestes botes de Primark són perfectes per lluir-les amb 'jeans' o amb qualsevol tipus de pantalons negres, fins i tot amb alguna cosa curt com un peto o un vestit i unes malles o mitges negres. Són el complement perfecte per un 'look' glamurós ara que s'apropa el Nadal. Aquest pot ser un dels productes que més triomfin en aquestes dates, competint amb uns altres més d'estar per casa com la manta cua de sirena, les sabatilles de Xip o la batamanta d'unicorni.

Los botines de Primark
Els botins de Primark | Primark

Comentaris

envia el comentari