Anabel Pantoja en directe a 'Sálvame' des de les Canàries a través d'Skype

Anabel Pantoja s'emporta la primera decepció amb el seu nòvio: «Sabia que passaria»

No ha passat ni una setmana i ja ha vist la primera traïció d'Omar Sánchez a 'Supervivientes'

Anabel Pantoja ha tornat a 'Sálvame' amb un únic objectiu: defensar el seu nòvio, Omar Sánchez, que es troba concursant en la nova edició de 'Supervivientes'. Ella creia que ara, que no ha de parlar de la seva família, li seria molt més fàcil treballar al programa més exitós de Mediaset, però ja s'ha demostrat que això no serà així. Aquest dilluns el seu programa ja li tenia preparada la primera trampa, a la qual ha hagut de respondre gairebé sense saber què dir.

La neboda d'Isabel Pantoja sempre ha afirmat que el seu nòvio era molt lleial, que la defensava per sobre de tot i tothom i que la seva innocència li impedia poder sobrepassar qualsevol límit que pogués posar en perill la relació de tots dos. Doncs bé, no sabem si Anabel coneix tan bé com creu el seu xicot. Aquest dilluns 'Sálvame' ha mostrat unes imatges exclusives, que posen en problemes la jove col·laboradora.

Belén Esteban, que avui ha exercit de presentadora durant la primera franja del programa, ha volgut fer partícip la seva amiga d'una dura informació, sense saber com reaccionaria. La presentadora li ha dit que el programa tenia unes imatges del seu nòvio al costat de Melyssa Pinto que no li agradarien gens.

En aquest moment, Anabel, no sabem si de veritat o amb un to irònic, ha afirmat que sabia que això podia passar. Seguidament, el programa ha emès un vídeo en què es pot veure Omar ajudant Melyssa a pescar. No obstant això, en una de les imatges que s'han mostrat, s'ha pogut veure com el supervivent dedicava una mirada per darrere a la seva companya d'edició, que les càmeres han recollit, segurament sense que ell ho sabés.

Potser és precipitat dir que amb una sola mirada la relació se'n va en orris, però 'Sálvame' ha volgut provocar la seva col·laboradora i ho ha aconseguit a mitges. Això pot quedar en una anècdota i no anar a més, però també pot passar el contrari, ja que la supervivència durarà mínim tres mesos i això pot fer aflorar un romanç entre els dos aspirants a guanyar 'Supervivientes 2021'.

Recordem que Melyssa entra soltera al programa, encara que dins de l'illa també hi ha el seu ex, Tom Brusse, amb el qual va participar a 'La Isla de las Tentaciones'. Allà va haver de viure el desamor, però potser ara la situació canvia i descobreix el contrari dins del programa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Anabel justifica el seu nòvio

De moment, Anabel vol donar un vot de confiança a Omar i, per això, ha volgut justificar les actituds del seu nòvio. Concretament, ha dit que Omar és surfista, té amplis coneixements del mar i ha volgut compartir-los amb els seus companys i que, per aquest motiu, Melyssa s'ha enganxat tant a ell.

Tant és així, que lluny de defensar només a Omar, Anabel també ha volgut trencar una llança a favor de Melyssa Pinto, assegurant que els dos són grans supervivents i que li encantaria que seguissin fent equip d'aquí a la gran final. No és la primera vegada que Telecinco intenta vendre una possible infidelitat en la preconvivència, ja que també es van assegurar que Omar estigués molt a prop de Lola.

Tant és així, que Omar li va deixar una dessuadora seva a la jove perquè afrontés la nova experiència televisiva. Això es va entendre com un gest de companyerisme, però altres ho han vist també com una traïció del jove a la col·laboradora de 'Sálvame'. Recordem que Anabel i el seu nòvio tenen pendent casar-se i, de fet, el casament ja hauria d'haver-se celebrat, però la pandèmia ha obligat a retardar-lo i se celebrarà quan tot això passi.

Aquest enllaç coincidirà en el temps amb un altre possible enllaç, el de la seva cosina Isa Pantoja, que també té pensat passar per l'altar, amb el també televisiu Asraf Beno.