YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La primera foto de Carbonero i Casillas amb els seus fills després de la seva ruptura

Casillas ha volgut demostrar que ara el que més els preocupa són els seus fills

Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia
Iker Casillas i Sara Carbonero han confirmat la seva separació. | Cedida

Durant tota la setmana, Sara Carbonero i Iker Casillas han estat protagonistes de l'actualitat de la premsa rosa. I és que la revista 'Lecturas' va donar a conèixer en exclusiva la seva separació matrimonial provocada per un desgast de la relació. Ells, durant diversos dies, no s'han volgut manifestar al respecte. I això ha donat lloc a la publicació de tot tipus d'informacions. No obstant, ahir divendres, a últimes hores de la tarda, van decidir reconèixer la seva ruptura.

No obstant això, tot i que ja no estan junts, hi ha alguna cosa que els uneix: els seus fills, Martín i Lucas. D'aquí que l'última foto que han compartit després de l'anunci sigui al costat dels seus nens.

El comunicat de Sara i Iker

Com hem dit, ahir, a últimes hores de la tarda, la periodista i l'exfutbolista van reconèixer públicament que posaven fi a la seva relació. Ho van fer a través de les xarxes socials on tots dos van compartir la mateixa imatge junts i el mateix text. Amb aquestes paraules van deixar clar que, tot i que es disposen a prendre rumbs separats, hi ha una cosa que ara i sempre els mantindrà units: els seus fills. Així, van manifestar: «Seguirem junts en la meravellosa tasca de seguir sent pares dedicats com fins ara hem fet».

De la mateixa manera, han afegit en aquest comunicat: «La nostra prioritat és des de l'afecte i el compromís, compartir el benestar i l'educació dels nostres fills i protegir-los perquè creixin en un entorn estable i saludable».

La seva primera fotografia després de l'anunci de la ruptura

Precisament, en aquesta publicació, tots dos han mostrat que el que més els preocupa són els seus petits. D'aquí que estiguin disposats a aconseguir que aquests no pateixin la separació i que, per això, seguiran 'treballant' junts. Bona mostra d'això és la primera fotografia que Iker Casillas va compartir ahir a la nit en el seu compte d'Instagram després del comunicat. En concret, va usar les stories de l'esmentat perfil per deixar clar que ell, Sara i els seus fills estan compartint temps junts malgrat tot.

I és que en aquesta instantània es veuen quatre mans, les de cada un d'ells, mentre estan divertint jugant al parxís. Una instantània que ha acompanyat d'un hastag: «#parchístime».

Mans d'Iker Casillas, Sara Carbonero i els seus fills jugant a l'parxís el 12 de març de 2021
Iker Casillas va compartir una fotografia jugant amb els seus fills i Sara Carbonero al parxís | Instagram

Més mesures en pro dels seus fills

A més de seguir compartint temps junts com quan eren parella, sembla ser que hi ha mesures que estan prenent aquests dies en pro dels seus petits. Pel que sembla, també s'ha vingut publicant aquests dies que Casillas, que ja no viu al domicili familiar, ha pres una mesura. I aquesta no és altra que residir en una casa que es troba molt a prop del domicili familiar. D'aquesta manera, podrà passar temps amb els seus fills i estar al seu càrrec quan li correspongui. Tot per tal que els menors sentin el menys possible aquest canvi vital que ja estan experimentant. Per aquest motiu no serà estrany que a la periodista i a l'exfutbolista se'ls vegi junts en més d'una ocasió. I tot pels nens.

No obstant això, deixant de banda el seu rol de pares, cada un pren ara un nou rumb. Sara Carbonero continuarà afrontant la seva malaltia i també portant endavant els seus projectes professionals. Ens estem referint tant a la seva feian a Radio Marca, al programa 'Que siga el baile', com a la seva empresa de moda amb la seva amiga, Isabel Jiménez. Casillas, per la seva banda, està absolutament centrat en aquests moments en la seva tasca com a adjunt al director general de la Fundació del Reial Madrid.


Comentaris

envia el comentari