Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

El primer cop que Rocío va enxampar Antonio David sent infidel: «Em deia que estava boja»

Rocío Carrasco acusa la seva cosina, Chayo Mohedano, i a periodistes com María Patiño, de conèixer la situació i callar a propòsit

Rocío Carrasco continua al centre de la diana. Ho està, bàsicament, per les dures revelacions sobre que ha fet sobre un Antonio David que, segons ella, va canviar radicalment d'actitud quan aquesta es va quedar embarassada del seu segon fill. 

Una cosa que va començar amb unes sospites sobre una possible infidelitat, després de veure a Antonio David apropar-se més del compte a una cambrera anomenada Sonsoles, que possiblement era model i amiga de la seva cosina Chayo Mohedano, i fins i tot formaven part de la mateixa colla.

«Vaig veure coses que no em feien gràcia, massa braç per sobre de les espatlles».  Això sí, ell s'ho negava sempre, fent-la creure que eren imaginacions seves. «Em deia que estava boja, que eren imaginacions meves, que les hormones de l'embaràs m'estaven afectant el judici», ha revelat. No obstant això, la bomba esclatava pels aires després que Rocío els enxampés en ple acte, i cansada de les sospites.

Així, un dia va decidir seguir-lo i els va descobrir besant-se amagats darrere de la barra: «Un dia que va sortir de festa, li vaig seguir i li vaig enxampar en ple acte, menjant-se la boca amb ella. Ell em va veure». D'aquesta manera, Carrasco relata el succés dient que ni tan sols li va molestar ni tampoc es va immutar, encara sabent que ella ho estava presenciant tot.

«Jo vaig sortir corrent i vaig començar a sentir punxades a la panxa. Només era capaç de dir. 'Vull marxar, vull marxar. Marxem, si us plau», explica que li va demanar entre llàgrimes a Antonio David, ja que es moria de la vergonya i l'únic que volia era escapar.

«Aquí em torna a dir. Tu estàs boja. Tu no estàs bé. L'embaràs t'afecta el cap. En aquest moment, jo començo a hiperventilar, m'entra un atac de pànic. A mi aquest atac de pànic no em dona pel fet de veure'l posant-me les banyes sinó que m'entra com a mare, perquè ell utilitzava aquest embaràs per fer-me quedar com una boja. I vaig entrar en pànic. L'única cosa que li demanava era que em portés a casa».

Rociíto assegura que l'únic en què pensava era simplement en els seus fills, ja no en ella com a dona i en la traïció que acabava de patir, sinó sobretot en el seu embaràs i el petit que venia en camí, perquè estava embarassada i no sabia el que podria passar d'aquí en endavant.

«Em va dir que marxés caminant sola a casa, que ell es quedava amb la seva amant. Només volia ficar-me sota els llençols per plorar. Ell sabia que jo no trucaria a ningú, que era incapaç, però això ho feia servir a favor seu. Aquí vaig decidir que em volia separar».

No obstant això, el pitjor encara estava per arribar, i és que Rocío va descobrir llavors que tot el poble, tots els seus coneguts —inclosa la seva cosina Chayo—, i fins periodistes com a María Patiño, que s'han omplert la boca jutjant. «Després em vaig assabentar que ho sabia tothom, tot el poble menys jo. Ho sabia fins i tot la meva cosina, que era amiga de Sonsoles, de la colla. Jo em quedava esperant hores i hores per veure quan arribava a casa, i em cridaven 'Rociíto, ets una cérvola embarassada'».

«Ho sabia gent de la premsa que s'ha omplert la boca mentint, tot i conèixer la veritat. Ho sabia María Patiño. Avui ho puc dir, si no arribo a estar embarassada, aquest no entra per la porta de casa meva. No era ego de dona que m'havia posat les banyes, sinó perquè m'havia faltat el respecte com a mare», ha recalcat Rocío.