Les primeres declaracions de Lolita després de conèixer que serà àvia

Després que tots els mitjans de comunicació es fessin ressò de la notícia, Elena Furiase, la futura mare, va confirmar el seu embaràs a les xarxes socials

Imagen de archivo de Elena Furiase junto a su madre Lolita
Imatge d'arxiu d'Elena Furiase amb la seva mare Lolita. | CatalunyaDiari

La família Furiase i la Flores estan de celebració. Després de molt de temps desitjant que s'augmentarà la família, la filla de Lolita, Elena Furiase ha confirmat que està embarassada. La notícia sobre que seria mare i que Lolita seria àvia per primer cop es va donar a conèixer aquest passat divendres a 'Sálvame' de la mà d'una exclusiva de la col·laboradora Lydia Lozano.

La periodista va ser l'encarregada de donar a conèixer la notícia de l'embaràs d'Elena Furiase. Segons va explicar, Elena està de dos mesos i el pare és un músic molt amic del seu germà Guillermo Furiase. La bona nova va córrer com la pólvora i pràcticament tots els mitjans de comunicació van informar sobre l'embaràs, abans inclús que la mateixa mare ho confirmés.

 

L'esperada confirmació d'Elena Furiase

Finalment ahir dissabte, Elena va decidir fer ús de les xarxes socials per acabar confirmat que està esperant el seu primer fill: «Atès que alguns s'han avançat a donar una notícia que vaig intentar portar amb cura i prudència, vull aclarir que SI, serem pares. Estem feliços i solament demano respecte per aquests moments tan delicats que m'agradaria portar amb tranquil·litat i calma. Gràcies a tots», escrivia Furiase.

Les primeres declaracions de Lolita

Aquestes paraules han estat les més esperades després que saltés la notícia. Però també s'esperava amb entusiasme la reacció de la mare d'Elena, Lolita Flores, que des de feia temps estava desitjant convertir-se en àvia. Finalment, l'artista ha concedit les primeres declaracions al programa ‘Socialité’ de Telecinco, presentat per María Patiño.

Lolita s'ha mostrat molt contenta per l'embaràs de la seva filla, però no obstant això, s'ha mostrat una mica molesta perquè hagi sortit la notícia a la llum sense esperar que anessin els mateixos pares o la família els que ho fessin oficial. «Estic molt contenta i molt feliç, però em dóna molt de coratge que la gent parli d'alguna cosa tan forta com pot ser la maternitat i que ho diguin sense preguntar primer».


Comentaris

envia el comentari