YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Primeres imatges d'Alejandra Rubio sense roba

La filla de Terelu Campos ha estat fotografiada durant les seves vacances

Alejandra Rubio en bikini el juliol de 2020
Alejandra Rubio ha lluït el seu espectacular tipàs | CatalunyaDiari

En pocs mesos la vida d'Alejandra Rubio ha canviat per complet i ha passat de ser una completa desconeguda a convertir-se en una de les famoses del moment. La filla de Terelu Campos ja és una col·laboradora fixa a Telecinco on treballa a 'Viva la vida' tot i que de vegades també participa en el programa presentat per Cristina Tárrega, 'Animales nocturnos'.

Aquesta popularitat ha fet que la seva vida privada, que durant tants anys ha volgut ocultar la seva mare, hagi deixat de ser 'tan privada'. Actualment, la jove està molt il·lusionada amb Tassio de la Vega amb qui està iniciant una relació sentimental. Tots dos han decidit gaudir del seu primer estiu junts a Eivissa i Formentera acompanyats d'uns amics a bord d'un vaixell.

Alejandra Rubio, enxampada en biquini i en companyia

La jove ha estat fotografiada lluint un biquini negre tot demostrant que té una figura envejable. Unes imatges que han servit per tancar la boca d'aquells que van especular, fa diversos mesos, que estava massa prima. De fet, la mateixa Alejandra ha explicat en alguna ocasió que no té cap mena de problema amb el seu físic ni amb la seva alimentació.

Alejandro Ros fotografiada en bikini durant les seves vacances
La filla de Terelu Campos ha deixat a tots atònits | CatalunyaDiari

Tassio i Alejandra estan cada vegada més junts

AlejandraRubio i Tassio de la Vega porten junts uns mesos i durant aquestes vacances se'ls ha enxampat mostrant-se molt afectuosos i és que la parella està compartint molts moments junts. No obstant això, la filla de TereluCampos no vol posar, de moment, etiquetes a la seva relació amb el jove però la realitat és que cada dia fan més vida de parella.

Alejandra Rubio, que a part de col·laborar en els programes de Telecinco també és 'influencer', no ha dubtat en aprofitar la seva jornada idíl·lica entre aigües cristal·lines per a fer-se fotos d'allò més sensuals per al seu perfil d'Instagram. Una xarxa social on la jove ja acumula 191.000 seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EIVISSA

Una publicació compartida de ALX (@alerubioc) el


Comentaris

envia el comentari