TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Les primeres imatges de Cristina Saavedra després de ser atropellada

La periodista de la Sexta va acudir a una revisió per saber l'estat de la seva recuperació

Imatge de Cristina Saavedra durant la seva recuperació. | Hola

 

La revista 'Hola' ha publicat en la seva edició d'aquesta setmana les primeres imatges de la periodista Cristina Saavedra després de ser atropellada diumenge passat, 19 de novembre. Avui dia, la periodista ha millorat i es troba recuperant-se de les lesions que va sofrir per culpa de l'atropellament.

 

 

En les últimes fotografies l'hem pogut veure amb un collarí just en el moment en què arribava a l'hospital per fer-se una revisió. Afortunadament, d'aquí poc estarà totalment recuperada i tal com ha explicat té moltes ganes de tornar al treball: «La caiguda de Mugabe i la condemna a Mladic, dues notícies que m'hauria agradat explicar. Ja se'm fa llarga la baixa. Uns dies de calma i retorn. Gràcies a tots per l'afecte».

 

Cal recordar que l'atropellament va succeir el passat 18 de novembre a la localitat de Sada, a la Corunya, quan es disposava a creuar un pas de vianants acompanyada del seu nebot, tal com ella mateixa relatava a través del seu compte oficial de Twitter: «Als qui em van socórrer el dissabte, al carrer, a Sada. No vaig poder donar-los les gràcies com mereixien. No els conec, així que tant de bo vegin això: GRÀCIES infinites. Un cotxe em va atropellar quan creuava un pas de vianants amb el meu nebot. Ell està bé. Jo ho estaré ràpid ;) Pura vida».

 

 

En aquests durs i difícils moments, la periodista rep tot el suport de la seva parella, el també periodista Manu Carreño, amb el qual manté una relació des de fa més de deu anys: «Tenir una parella que es dedica al mateix que tu a vegades és un avantatge i a vegades un inconvenient».

 

Imatge de Cristina Saavedra durant la seva recuperació. | Hola

 

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris