URGENT

🚨 El jove ferit per una pilota de goma perd l'ull

ÚLTIMA HORA

🔴 Els Mossos carreguen per desallotjar la C-65 al Gironès

Primeres imatges de la segona filla de Marc Bartra i Melissa Jiménez

Aquest passat 25 d'abril va néixer a Sevilla la filla de la parella
Imatge de Marc Bartra i Melissa Jiménez abandonant la clínica amb la seva filla en braços | CEDIDA

 

Aquest passat 25 d’abril va néixer la segona filla del futbolista Marc Bartra i la periodista Melissa Jiménez. El futbolista va anunciar el naixement a través de les seves xarxes socials, i a l'endemà la periodista publicava la primera imatge de la seva filla citant una frase de l’escriptor del 'Petit Príncep' Antoine de Saint-Exupéry.

 

Els pares  van sortir de la clínica mot feliços amb el seu bebè als braços. La periodista va gaudir d’un bon embaràs i va marxar de la clínica amb un somriure. La seva primera filla, Gala, que ja té dos anys i mig, s’ha quedat a casa esperant l’arribada de la seva germana.

Imatges de la petita

La petita Abril ha nascut a Sevilla, on Marc i Melissa es van mudar a finals de gener d’aquest any després del fitxatge del futbolista pel Betis. La parella va haver de fer les maletes per marxar de Dortmund després d’un any i mig vivint a Alemanya, però amb ganes de tornar a Espanya, on es van casar l’estiu passat.

 

 

La parella va abandonar l’hospital Viamed Santa Ángela de la Cruz al voltant de les 19 hores de la tarda degut a unes proves d’última hora , ja que estava programat que poguessin marxar a casa amb la petita a primera hora del matí.

 

L'embaràs 

A finals del passat desembre la parella va anunciar a través de les xarxes socials que augmentarien la família: «després d’aquest any rebent tot el suport per part vostre, m’agradaria tancar aquest 2017 compartint amb vosaltres una notícia il·lusionant i bonica. Meli i jo estem esperant una altra princesa».

 

Amb l’arribada de la petita, la parella celebra els seus quatre anys de relació i un any de matrimoni. Encara que el jugador del Betis confessa que li hagués agradat més tenir un nen, sempre s’ha mostrat encantat amb la idea de conviure amb 3 dones a casa.

 

 

Comentaris