Les primeres paraules de Christofer a Fani després de cancel·lar la seva boda

Fani va anunciar a 'Viva la vida' la suspensió del casament 5 dies abans d'aquest

Fani i Christofer, participants de 'La isla de las tentaciones', en una imatge d'arxiu
Fani i Christofer cancel·len la seva boda per la situació de la pandèmia a Espanya | Cedida

Una de les parelles més famoses de Telecinco en els últims mesos, la formada per Fani Carbajo i Christofer, segueix donant de què parlar. Aquest pròxim 28 d'agost s'havia de celebrar el seu casament, però només cinc dies abans de la boda, Fani va assistir al programa de 'Viva la vida' per anunciar que havien decidit cancel·lar-la

Els motius de cancel·lació

L'exsupervivent va ser l'encarregada d'explicar els motius que l'han fet suspendre la seva boda a tan pocs dies de l'enllaç: «La situació de la Covid està cada vegada pitjor; no vull que ningú es contagiï per una boda. No seria una boda bonica, hem de respectar les distàncies, a la una de la matinada a casa... No podria ballar o fer-me fotos amb els convidats, així no es pot», explicava Fani. 

La núvia assegura que els va costar molt prendre aquesta decisió, però que aviat anunciarien una nova data, depenent de com es desenvolupi la situació de la pandèmia. En tot cas, va voler deixar clar que només es tractava d'ajornar la boda, no de cancel·lar-la definitivament. 

Les paraules de Christofer

La notícia de seguida va fer que molts es qüestionessin l'estabilitat de la parella, i fins i tot es va posar en dubte que la pandèmia fos l'únic motiu per posposar la boda. A més, cal destacar que Fani va anar sola al programa, i no acompanyada de Christofer en un tema que els involucra als dos. 

Per la seva banda, Christofer ha volgut desmentir tots els rumors de ruptura amb un romàntic missatge a Instagram dedicat a la seva futura dona: «T'escolliria a tu una i mil vegades com la meva dona, la mare dels meus fills, la meva amiga i sobretot la meva acompanyant de vida, t'estimo». 


Comentaris

envia el comentari