rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Primeres paraules de María Teresa Campos després de ser hospitalitzada: «He passat una molt mala estona»

La periodista de Telecinco ha revelat que «cap matí m'aixecava bé»
María Teresa Campos en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Sotrac per a María Teresa Campos. La mítica periodista de Telecinco va veure ahir com havia de ser ingressada en un hospital de Madrid —del qual no se n'ha revelat la localització— a causa d'uns «forts dolors estomacals».

 

L'actual cara visible del reality ‘Las Campos’ i estàndard de la família, va espantar a tots els seus seguidors després de la notícia però Terelu, sempre al peu del canó, va irrompre hores després de la seva hospitalització a 'Sálvame' per tranquil·litzar als seguidors i amics de la seva mare. 

«He passat una molt mala estona»

María Teresa Campos no es va estar d'entrar en directe a ‘Sálvame’ per explicar quin era el seu actual estat de salut. Instants després que aquesta saludés a Jorge Javier Vázquez per telèfon, el públic assistent al programa no va dubtar en ovacionar a la presentadora.

 

«He passat un molt mala estona», va confessar la gran de les Campos mentre afegia que«la veritat és que jo ja ho venia venir des de fa bastant. Quan va fer un any que em van llevar la vesícula jo vaig començar a tenir algunes molèsties». 

 

A més, aquesta va relatar que anar a l'hospital era quelcom imprescindible. «Si he vingut a l'hospital és perquè vaig sentir un dolor inaguantable. El cert és que m'havia de solucionar això al més aviat possible perquè cap matí m'aixecava bé». 

Terelu, al peu del canó

«Ara està bé. Malgrat això, al matí es trobava malament i si ha vingut a l'hospital és perquè el dolor era d'una gran consideració». Aquesta va ser la revelació de Terelu després que Jorge Javier Vázquez preguntés per l'estat de la seva mare. 

 

Terelu Campos a 'Sálvame' | Telecinco

 

Terelu, d'altra banda, no va dubtar en seguir explicant quin era l'estat actual de la seva mare. «Ella se sent segura perquè els doctors li han fet totes les proves», va relatar mentre tancava la seva aparició explicant: «Li han fet radiografies, plaques, escàners, ecografies… Però no hi ha res dolent».

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris