TENS TELEGRAM?

☀️ Cada dia la previsió al teu mòbil. Apunta't gratis clicant aquí!

Les primeres reaccions de la mare i la germana de la reina Letícia després de la polèmica

Tant Paloma Rocasolano com Telma Ortiz han decidit callar i no pronunciar-se després de les imatges del «cop de mà» de Letícia a Sofia
Moments de màxima tensió entre Sofia i Letícia. | Xarxes socials

 

Les polèmiques imatges a la Missa de Pasqua a la Catedral de Mallorca entre la reina Letícia i Sofia s'han convertit en un gran tema de debat, no només a Espanya, sinó en l'àmbit internacional, ja que molts mitjans francesos o britànics s'han quedat perplexos davant l'actitud de la monarca.

 

Tot va començar després que una càmera gravés un tens moment entre Letícia i la seva sogra Sofia, just en el moment en què la mare del rei Felip VI volia fotografiar-se amb les seves nétes Elionor i Sofia. Per aquest mateix motiu, la reina Letícia es va interposar i va apartar d'un «cop de mà» la mà de la reina emèrita de l'esquena de la seva filla per impedir les instantànies.

Gran polèmica per la picabaralla

Aquest inapropiat gest ha generat gran polèmica pel caràcter i les formes de Letícia i per la seva falta de protocol. Les imatges van córrer com la pólvora i sembla que la monarca està realment «preocupada», segons ha confessat una íntima amiga de la reina, Inma Aguilar.

 

Les primeres reaccions després la picabaralla entre l'actual reina i la reina emèrita no es van fer esperar i no només els ciutadans espanyols van opinar sobre això, sinó també la mateixa neboda de Felip VI, Casa-Chantal Miller de Grècia. La neboda de Sofia no va dubtar en comentar el tens moment a les xarxes socials, deixant clar la seva postura: «Cap àvia mereix aquest tipus de tracte. Letícia ha ensenyat la seva veritable cara».

Imatge d'arxiu dels reis amb Paloma Rocasolano | Cedida

 

Ni una paraula dels Rocasolano

Els que encara no s'han pronunciat són la mare i germana de la reina Letícia, Paloma Rocasolano i Telma Ortiz. Les dues han preferit mantenir-se al marge de la polèmica i no han volgut oferir declaracions. Tant Paloma com Telma sempre s'han mostrat apartades de l'esfera pública i només han aparegut al costat dels reis en comptades i especials ocasions.

La família de Letícia sap perfectament que el millor és no parlar de cap aspecte relacionat amb la Casa Reial, fins i tot amb els temes que els afecten de primera mà. La possible mala relació entre la reina Sofia i Leícia es podria deure a la intenció d'allunyar Sofia de les seves nétes i fer que passin molt més temps amb l'àvia materna, Paloma Rocasolano.

Comentaris